torsdag 22 december 2016

Balkongen i julskrud.

Nu skall jag visa vårt sk extra uterum...min kära balkong som jag gillar och inreda efter årstid.....nu är den då fixad i juleskrud.

Hade den redan färdig i slutet av november men tillagt lite små prylar efter det som tex dom härliga små vita fåglarna som jag hittade idag av en slump  på julrean för halva priset.
Dom kom som på beställning..har funderat var jag skall hitta fåglar till mitt konstgjorda träd som jag har på balkongen.Hade planer att pynta trädet med domherrar men nu blev det dessa små vita fåglar som flyttade till balkongen idag ...dom är ju så super söta och dom kan ju pryda vårt vita hem efter julen.

Ibland gör man bara sådana lyckofynd som värmer i hjärta.Det bästa är när du hittar din grej helt plötsligt utan att du minst anar det än att måste springa runt i en massa olika affärer och till slut inse att du kommer tomhänt hem.

Oj vad jag längtar att få sätta mig ute på balkongen efter att jag badat bastu och mysa i skenet av smålampor och ljus.Nu blir min julbastu först på måndag för jag har haft bastuföbud två veckor efter operationen....oj vad jag längtar att få sätta mig i en het bastu och svalka mig på mysbalkongen.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar