lördag 17 december 2016

Lucka # 17



Nu äntligen är min favorit tavla upphängd på väggen.Skrev ju tidigare att jag skulle berätta om Mikkos födispresant och tadaa här är den!!
Tavlan som jag sökte med ljus och lykta  hittade jag på Ikea ....den hade kommit tillbaka till försäljning... men den är lite annorlunda än den dom sålde tidigare men ändå i stort sett lika.
Det är ju bra att köpa sådana gåvor som man själv också tycker om och kan njuta av.
På fotot ser tavlan sned ut och färgerna kommer inte till sitt rätta ...men lovar att den passar super bra i vårt vardagsrum.

Jag är dålig med tavlor men har förutom denna en annan tavla som jag äntligen fick upp på väggen.Så som sagt i vårt hem finns det bara två tavlor och några väggord och det passar oss.

Denna tavla är ju som gjord för oss som älskar att resa.....roligt att sitta familjen samlade och titta var vi varit i världen och planera framtida resor och nu sitta och kolla/pricka ut vår kommande resa.J har alltid älskat kartor och kidzen längtar lika mycket som oss att få se olika platser live.Snart ses vi igen A med familj ..inte länge kvar ..tror vi alla skulle vara redo att komma i morron redan!!


Visst är det ju lika härligt för ett barn som för en vuxen att i dessa mörka tider få plaska omkring i det ljumma turkosa vattnet och få sol och värme,dom älskar båda vatten så otroligt mycket (därför är skidresor inte vår grej).Jag förstår nog deras besvikelse då dom tyvärr inte kan komma med på alla resor fast dom hur vill...just nu begränsar skolan....men hoppas dom i framtiden kan/vill resa lika mycket som jag gjort...dom har redan en bra start och verkar gilla det.Vem sku int det!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar