måndag 19 december 2016

Lucka # 19


Hotell Excalibur

Caesars Palace shoppingcenter

Hotell Mirage

Hotell Hilton

Hotel Caesars Palace 

Hotell Bellagio

Hotell Wynn

Granen nära den nya T-arenan och Hotell Monte Carlo

Hotell Aria
Vet ni vad alla läsaren....de närmar sig....julafton.
Jag har nog pikilite julkänsla men ändå känns det inte riktigt så där som det brukar.
Jag är nog ännu så mycket inne i mitt Viva Las Vegas och väntade så otroligt på denna resa.Men så länge barnen ännu är relativt små så trissar dom nog upp denna julstämning...roligt att dom faktiskt ännu tror på julgubben.

Har faktiskt lite saker framme som jag håller på att paketera men ändå verkar dom inte misstänka något...sa bara att jag hjälper julgubben.
J satt och undrade då vi firar jul den 24 och i Usa den 25 på morgonen...jag svarade : "dom kan inte fira samma dag för julgubben måste hinna flyga till Usa och dela ut klapparna åt barnen där på morgonen"...så svara han..."vi har det bra vi som får klapparna före barnen i Usa :)

La in en massa foton på julgranar från olika hotell i LV...själv måste jag säga att det är första året som jag faktiskt överväger att vara utan julgran.Brukar ha vit konstgjord gran och kidzen brukar ha varsin i sina rum ....men nu är alla granar hos min pappa en bit från Åbo så jag tror bestämt dom får vara nerpackade i år...har två små riktiga granar från Ikea på balkongen och så har vi två små konstgjorda  gröna prydnads granar från Ikea inne...tror vi provar detta i år.

Har tre stora fina vita stjärnor i vardagsrummet i år som är som golvlampa och bordslampor så jag tror det får räcka....tror det kan bli för mycket med en gran ännu till.
Möjligtvis kan jag tänka mig en riktigt liten äkta  gran inne enbart för stämningen ...för visst tycker jag att julgranen hör julen till.
Hur har ni mina  läsare det i år.... julgran,jultall,ingenting,bara nån ljusstake,grankvistar med ljusslinga ?????Ja det finns en massa varianter hur man kan få julstämning har till och med sett tyg med en julgran på som man hänger på väggen ,det går också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar