fredag 23 december 2016

Lucka # 23





Det ser ut som vi inte skulle få en vit jul i år....men till vårt kom det i alla fall en grön gran.Har ju alla mina vita granar hos min farsgubbe så jag bestämde att...okej  i år provar vi en grön konstgjord gran (är för lat för en äkta gran,barr osv..blä).

Granen står så grön och grann i stugan....jo den blev fin  med allt silverpynt ...men men jag överväger ännu om ändå den vita granen är mera min grej.
Men visst hör granen julen till oberoende vilken färg man väljer.
Den lyser upp så mysigt då det börjar mörkna och visst är det mysigt att på morgonen krypa upp i soffan med en mugg kakao och njuta av granens ljus.

Det som stör mig är att julgransfoten är så förbaskat ful men tyvärr kan jag inte täcka in den med julkappar för då kidzen tror på julgubben så kan jag ju inte ha en hel hög färdigt där med paket och igen ha en lång förklaring hur det gick till på detta vis.

Vi fick redan i fjol förklara en lång story varför Julgubben hade varit på besök medan vi var i bastun....och för ett par dagar sen sa J att i år bastar vi snabbt så att vi hinner träffa julgubben ...ups!!

Nu är ju frångan ...vem som skall dyka upp som julgubbe.
Så om nån läser  bloggen här i Åbotrakten så får ni gärna ställa upp som julgubbe i morron.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar