lördag 31 december 2016

Snart är det nytt år och nya äventyr

Så är vi då inne på årets sista dag....som många år gått i arbetets tecken...i år är jag hemma med familjen.Vi är alla lediga och skall bara ta det lugnt och vara tillsammans....äta gott,se på raketer ( vi skjuter inte) och kanske senare hyra nån film.

Nu på dagen skall Mikko ta med barnen och gå och  på bio se på filmen SIng medan jag förbereder kvälls menyn som kommer att bli en äkta amerikansk dinner....det kommer bli supergoda hemlagade hamburgare+franskisar+Coca cola.
Vi hade två alternativ taco eller hamburgare och kidzen fick välja ....så det blev hamburgar meny!!

Sen hör ju det också till att stöpa  nyårslycka...jag har ju själv haft många super fina lyckliga år fast jag inte stöpt nån lycka.
Ser positivt också på nästa år....med mycket lycka och glädje och en massa härliga saker inplanerade.
Man kan ju inte styra och planera sitt liv till 100% men med en positiv attityd så kommer man jätte långt....jag njuter så otroligt av mitt liv...har fått vara med om en massa händelserika saker i mitt liv som gjort mig ännu starkare och med dessa saker i mitt bagage så vet jag att jag kan uppfylla många drömmar ännu  i mitt liv.

Snart är det nytt år och nya mål...let´s do it!!!

Nu har jag fixat  och trixat.....julen börjar sakta smyga ner i lådorna för detta år och nu är temat bytt  till ny års fest.
Nu skall vi snart ta emot det nya året 2017......vill önska er alla läsare som hittat hit till min blogg och alla härliga människor  när och fjärran som finns i mitt liv ett:

                                                     Gott Nytt År 2017

                 



                     

                   















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar