torsdag 8 december 2016

Stratospher Hotel&casino

Nu skall jag lite berätta om hotellet vi bor på.Vi bor denna gång på norra delen av Stripen på hotell Stratospher.Då som vi gifte oss här så bodde vi ganska nära detta hotell men då valde vi Hilton för jag hittade just då ett superbra erbjudande.

Hittade också denna gång ett superbra erbjudande för detta hotell så för dom som har planer att nångång komma och besöka Las Vegas så rekomenderar jag att googla mycket (helst varje dag som jag) för att just få mitt i prick och komma över ett bra erbjudande.

Sen är det ju alltid dyrare att bo här längs med Stripen...redan att söka sig mera mot Downtown (Freemont) så kan du komma över riktigt billigt boende.Du kan bo en vecka för lite på 200 euro på ett tre sjärningt hotell.
Men sen finns det ju nog dom riktiga lyxiga hotellen som du får lägga ut mycket pengar på för att bo.Vi var faktiskt och åt frukost på hotell Wynn..super fint hotell,ett av dom dyraste hotellen att bo på i Las Vegas.


Ingen pool säsong så man får vara i lugn och ro..









Jag har själv också bott på ett par hotell på södra Stripen och jag gillar den delen bättre..men det är ju helt smaksak.Om man tänker hyra bil så går det helt perfekt att bo lite utanför ....men sen igen en fördel att ha hotellet nära Stripen för då ingår det oftast bilparkering i priset. 

Att gå från norr till söder på Stripen är långt men inte omöjligt ..jag har gjort det flera gånger ....där är så mycket att se och göra då du går där så man märker inte ens hur långt man går.Man kan gå in i alla hotellen och se och oftast i många finns där jätte fina affärer att bara gå och titta i .Min plånbok har inte råd med prylar därifrån...jag åker till mina favoriter Ross,Target,Marschalls,Tj Maxx och förstås Wallmart.....dom passar mig.

Men tycker som sagt det är roligt att ströva runt och verkligen se med egna ögon på sådana affärer där folk kommer in och köper vad dom vill ha utan att behöva kolla på prislappen....och för den delen så är det så fina affärer att där inte ens finns prislappar som hänger på varorna.

Vårt hotell har ju det höga tornet som är värt att åka upp i ,vi har ännu inte hunnit,fullt program hela tiden och detta skall kallas semester.
Gäster som bor på detta hotell får åka  billigare till tornet eller ibland har dom erbjudande att det ingår i hotellpriset att du får åka dit upp hur mycket du vill.För oss kostar det 5 dollar per/pers en dagsbiljet och då får vi åka upp hur många gånger som helst annars är det  20 dollar att  åka upp/ner.
Högt uppe på toppen på ca 350 m höjd har dom ett sk nöjesfält med 4 olika raids.Vet inte om jag vågar prova...tror inte det!!

Lite om standarden på hotellet....helt ok för priset.Inte riktigt så frächt som jag bott på tidigare men inte heller fy....om man vill bo billigt och inte är så mycket på hotellrummet så rekomenderar jag.För vi tycker det är så onödigt och betala supermycket för ett hotell då man bara är där och duschar och sover.I alla fall vi hinner absolut inte spendera tid på vårt hotell rum...det är ju så mycket man vill se och göra.
Jag tycker själv att bo hellre billigt och spendera pengarna på allt kul som staden har att erbjuda...shower,god mat osv.
Men om jag hittar ett bra erbjudande så absolut vill jag ibland lyxa till det lite och bo fint.En sak som jag i alla fall berömmer detta hotell för är sängarna....alltså helt super sköna sängar.Passar perfekt för min rygg och fan vad jag sovit gott ...vill ha hem denna säng och dynorna.Så där ser man man behöver inte alltid bo superbra för att sova gott.

Dygnsrytmen är ännu inte stabil och sen när man börjar sakta hitta rytmen ja då är det dags och packa sig hemåt och får där hemma börja kämpa med att hitta rätta rytmen.

Det var lite om vårt hotell denna gång och ni som vill ha tips och ideer om att resa hit till Las Vegas så  bara att ta kontakt med mig och fråga.
Känner ganska bra till den här staden och vad som finns att göra och alla som älskar ishockey... nu har dom ju fått ett eget lag här ... Vegas Golden Knights.
Så om nån är intresserad att nångång komma med och se NHL så häng med ..vi skall i alla fall komma hit  och kolla ishockey...men dom är först med från och med nästa säsong!

Det var lite smått och gott om hotell.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar