torsdag 15 december 2016

Skitgris!!

Nu börjar det närma sig...i många hem är säkert julstämningen på top.Pyntat,juldofter,julbelysningar m.m och så den traditionella julgrisen.

Jag lovar i vårt hem har vi allt färdigt + en ordentlig gris...nämligen JAG....jo en riktig ordentlig skitgris är jag.

Går igenom samma fas som för några månader sedan att jag inte får duscha på 5 dagar så ni kan förstå att jag börjar känna mig så förbannat skitgrisig....och inte får jag i år ens gå i julbastun... 2 veckors bastuförbud.Ni kan gissa att jag lider jag som älskar bastu och skulle direkt efter resan gärna ha satt mig i bastun.

Nu försöker jag med babysavetter  fräscha upp mig....och inte nog med det så rök jag ju på världens jobbigaste förkylning då jag kom hem från resan ..ligger helt avklippt på soffan....tur att jag har tidsfördriv med min blogg.....och resor orkar man alltid söka efter.....så jag lider ingen nöd fast jag ligger nerbäddad här på soffan.
Jag pyntade färdigt allt innan resan och julklapparna köpta så här kan jag ligga nu och mysa under pläden...jag är ju sjukledig och då skall man väl vara sjuk!!

Typiskt nu då jag är en skitgris,snorig,svetten sprutar...ja då skall man representera sig som den glada,pigga, trevliga mamman på kidzens julfester....Mikko hade inte möjlighet att gå på julfesterna för han var på jobb så jag masade mig iväg igår på Jaromirs fest och idag på Michelle´s julfest fast jag bara skulle ha velat dra pläden över huvudet och ligga på soffan och säga nöff nöff!!

Nog blir det jul för det fast  det är lite snorigt just nu....kram till alla mina snorgrisar och skitgrisar som är i samma situation som jag ....vi är nog på fötter till julen och då mumsar vi i oss julgrisen!!

Nu skall jag i några inlägg framöver visa fina foton från vår Las Vegas resa så häng med ni som vill.
Känner mig så här just nu!!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar