torsdag 15 december 2016

Lucka # 15


Säkert är det i många hem så här i decembertid det viktigaste när man vaknar att få öppna kalendern....så är det i alla fall i vårt.
I år hoppade vi över Lego kalendrarna och jag köpte hem varsin chokokalender åt dom...J hade ju högt på önskelistan att i år skulle han ha velat ha en Tsumtsum kalender.Tyvärr fanns den ingenstans här i Åbo och hittade inte heller den i Usa.På nätet skulle vi ha kunnat beställa den men den skulle inte ha hunnit till Finland i go tid så nu kom jag på denna lösning.
Köpte nu då jag var i Usa tsum tsum leksaker (billigare där) och hittade ju en sådan förpackning som ni ser på bilden och så tänkte jag att bra det där får bli en mini kalender.....där är ju bara 9 "luckor" men jag tänkte det får duga i år.Så sökte jag fram lite glitter som jag tejpade runt och sen tog jag ut figurerna och la folie runt så att dom inte skulle se vilka figurer där var och så strök jag över namnen med svart tuchpenna.
Denna kalender gjorde succe..lite fundersam var J i början och tyckte det var en konstig kalender ...men gissa hur lyckliga dom är varje morron då dom får en ny tsum tsum.
Sen kommer dom att få av julgubben ett paket med lite flera tsumtsum i ...så nog kommer knutarna vara fyllda av dessa figurer.
Siddu leksaksuppfinnare borde man bli....det är nog sådana varor som alltid kommer att sälja bra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar