fredag 30 december 2016

Vi kikar in på toaletter.

Nu har jag ännu några Las Vegas inlägg som jag skall lägga in här på min blogg sen får det vara färdigt med LV denna gång och hoppas jag snart igen kan flyga tillbaka dit.

Nu undrar ni om jag inte har annat att göra på min semester än  att fota skithus....som sagt jag gillar att fota allt möjligt på mina resor och till det hör också att om jag ser en fin/speciell toalett så skall den absolut förevigas i mitt foto arkiv.

Som dom här två toaletterna ville jag absolut ta foto på.Det ena är från lyxhotellet Wynn...så rent och frächt och färgerna superfina.
Kolla också speglarna där det fanns kristaller insatta.Den andra toaletten fanns på hotell Planet Hollywood....där kunde du stå och se på reklamer/serier då du tvättade händerna.Det har jag faktiskt inte sett förut fast jag besökt en massa toaletter runtomkring i världen.

Men visst har jag också sett mindre lyxiga skithus då vi var på eurovisionsresa  för många år sedan i Riga på tågstation....synd att jag faktiskt inte fick den toan med i mitt arkiv.
Jag hade så otroligt piss brått så jag sökte upp en toaltett...där satt en dam och delade ut papper vid en disk och då jag kommer in på toaletten så börjar jag söka toalettstolen.....men hittar ingen.
Nej då skulle man ställa sig med benen breda och sikta ner i ett hål på golvet...oh my good....tur att jag hann pissa i hålet för annars skulle jag ha pissat ner mig av skratt.

Jag bara måste gå och söka mina resekompisar och ta dom med in på denna toalett för har aldrig sett på maken....gissa om vi alla gapskrattade en lång stund efter det och har nog många gånger efter det skrattat åt det magiska hålet i golvet.
Tur att man inte hade lös mage för då skulle det nog ha varit svårt att pricka hålet!!!

Men här på fotona ser ni lite annan stil av toalett än bara ett hål i golvet.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar