måndag 26 december 2016

Dan före dan.

Tillbaka och full av skriv iver.Nu ska jag i några inlägg skriva om vårt mysiga julfirande ...efter det har jag ännu några  inlägg från  Vegas och sen börjar så småningom detta år vara färdigt.
Foten hänger ännu med ..börjar gå mot bättre hållet men ännu inte så bra att jag tänker offra min hälsa med att fara på jobb (hur arbetsnarkoman jag än är så måste jag tro på doktorn=vila).
Detta betyder att i år är jag  hemma (ledig) och tar emot det nya året med min familj ,inget speciellt skall vi göra utan njuta av en mysig hemma kväll.
Efter det börjar ett nytt år och en massa nya intressanta blogginlägg allt från vardag till super fina semester resor...så alla ni som har hängt med häng gärna med i nästa år igen och välkommen också nya läsaren som hittat hit.

Häe kommer lite bilder från fredagen före julafton då jag i lugn och ro köper det sista som skall i julklappsäcken tack också alla nära och kära som dragit sitt strå till säcken och uppfyllt våra kidz önskningar.

Själv kom jag på en super överraskning till Mikko just på slutrakan dan före julafton...vi brukar ha till tradition att köpa en present åt varann.I år sa det bara pling och han kommer att få världens överraskning...han skulle aldrig tro att jag skulle ha köpt detta åt honom,trodde nog inte själv heller att jag nånsin skulle köpa en sådan present åt honom...så jag väntar verkligen att få se hans min på julaftonskvällen.

När alla gott och lagt sig på fredagen så fixade jag hela natten skinka,jultårtor,julklapps paketering och lyssnade i allsköns ro på julsånger....julen är nog härlig om man tar den på rätt sätt och lämnar bort allt onödigt och stressen....bara njuter av allt det goa...som tex doften av den nygräddade skinkan till tonerna av bjällerklang=julstämning.



På fredag var det 50% på all julbelysning!!

Prislappen lika orange som figuren och från rea var det ännu rea...1,50 för denna...ni gissar att jag skuttar runt av glädje då jag går runt och fyndar en fredag kväll före julafton!!

Hittade härliga små cocis glasflaskor som skall vara vår dryck till julafton.

Blommor blommor ...men väntar tills där står 50%


Mysigt att sätta sig ner på en paus i julhandlande...inget stress...jag njuter.
Jag fick gå i Ikea i lugn och ro på fredagkvällen

Dags för skinmaraton går till morron sidan innan den är färdig.

Ett,två,tre...nu startar vi 

Sen då skinkan kom ut från ugnen på morron timmarna så blev det tårtbakning

Det doftar julskinka!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar