torsdag 22 december 2016

Lucka # 22

J´s stora syrra& Lamborghini fotat i Las Vegas

Alla har vi våra drömmar så även min son.

Igår i bilen då vi kom från affären hade vi en givande diskussion och jag måste bita mig i tunga för att hålla mig för skratt då lilla filosofen J satt och diskuterade framtiden.Han är så jäkligt lillgammal då han sitter och förklarar.

Vem tycker inte om bilar och vem tycker inte om fina bilar.Tror nog nånstans djupt är det mångas önskan att få ha en ny,sportig bil.
I alla fall är det min pojkes dröm ....hans stora dröm är en Lamborghini...och igår satt han och förklara hur han skall uppfylla sin dröm.

Det började med att vi körde om en rekka som hade massor med nya bilar på släpet och då sa J
-han vill bli rekkachaufför  och köra en sådan bil......jag sa att helt okej.
-Sen frågade han att hur är det sen om man vill byta jobb och göra något annat att kan han sen också köra rekka emellanåt.
-Jag svarade att det går helt bra ...man kan ha flera jobb om man vill och orkar.

Han väntade en stund och så sa han
-Då skall jag göra så att på veckorna skall jag jobba som tandläkare och på veckosluten skall jag köra rekka....och sen skall jag spara pengarna till en Lamborghini.

Bra att ha drömmar och mål så har jag också....och då du har mål lång där framme så är det så otroligt roligt att kämpa för det...smakar så mycket bättre att jobba ihop sina pengar då du vet vad du vill göra med dom.
Vem vet kanske J nån dag sitter i sin Lamborghini och susar fram och tänker tillbaka då han var liten och hade det till sin stora dröm att en dag äga en sådan bil.

Nu undrar ju säkert många varför han just är förtjust i en sådan bil....men som sagt vi ser av dom rätt mycket då vi är i Usa och visst är det ju en bil som man inte möter riktigt varje dag så därför har det väl blivit lite mera diskussioner kring just den bilen.

Nästa gång vi åker till Californien skall jag faktiskt föra han till Lamborghini affären och titta.

Själv kör vi runt med vår gamla bil och är lika lyckliga för det så länge den far framåt!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar