tisdag 13 december 2016

Lucka # 13


Idag hade J kombinerad julfest/luciafest på morgonen och vad gör man inte som snäll mamma jo man försöker ta sig upp från sängen med sitt förbannade sjuka ben,ta sig till festen på något vis och sen klinka in i salen som en vaggande anka.Visste inte om jag skulle sitta eller stå båda dera kändes lika hopplöst...men fick hela programmet filmat och visst är det roligt och se då barn uppträder....dom är så naturliga och lever sig helt in i rollen.
En hög med duktiga sångfåglar och vi fick hör allt från Lucia sången på svenska till lucia sången på italienska och en massa härliga julsånger där i mellan.

Fick verkligen julstämning och då jag kom hem plockade jag fram vår elorgel och började spela igenom mitt arkiv med julsånger och andra härliga sånger och sjöng så att att taket nästan lyfta.

Nu har jag bra tid då jag är på sjukledigt att spela och öva in lite olika sånger som  rostat bort....och så kanske vi på julafton sjunger tillsammans med familjen .."Nu tändas tusen juleljus" med mig vid orgeln.Härligt!!

Hoppas ni alla hade en trevlig Lucia dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar