lördag 6 maj 2017

En fördel med jetlag

 Här går det undan...från att ha latat och njutit på beachen i Kalifornien så var det dags att komma  tillbaka till vardagen.Flög på tisdag från Los Angeles och var hemma på onsdag.
Hem och tvätta,greja och feja och sedan följande dag igen packa för att åka på jobb.
Hade igen som vanligt en super bra resa och fast det är långa flygningar dit och hem och att jag bara var där en vecka så fick jag min kropp och själ laddad så att jag klarar mig igen en tid framåt.

Nu har jag en kortare arbetsvecka (4 dagar ) så det går ju galant.Ännu till med jelag så är jag ju så otroligt pigg redan kl 4.00 .....börjar ju jobba klockan 6.En fördel med jetlag då man kommer på jobb är att man är så pigg och vaknar före klockan.Brukar nog inte annars vara en morgon människa ..sover nog gärna länge. 

Många kanske undrar vad kidzen tycker då jag är så mycket borta...dom är så vana med att jag alltid är varannan vecka borta ...sen var dom på vappen upp och hälsade på släktingar till Björneborg medan Mikko jobbade hela vappen.
 Sen förösker vi ju hitta på alltid något roligt då jag är hemma och är ledig...som jag berättat så är ju lördagen en sån där mysdag då jag är hemma och nu om en vecka ska vi verkligen mysa det är ju Eurovisons finalen...så det blir att pynta och äta massvis med smått och gott.

Många undrar hur det är på ESC fronten...måste säga att i år hänger jag absolut inte med....men visst skall jag se båda semifinalerna och finalen.Men har inte haft sådan gnista på några år att jag vill och se det live.För tillfället har jag den kvoten mättad.
Dags för att tanka bilen och köra upp till Los Angeles airport

LAX flygtorn

Bye LA see you soon.

Ca 11 timmar flygresa till Sverige..sen vänta några timmar på flyget till Åbo

Tillbaka till vardagen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar