fredag 12 maj 2017

Känner mig jätte stolt!

 Idag är det en stor dag för mig som jag själv för något år sedan inte trodde var möjlig men nog fasen klarar man av både det ena och det andra.
Med detta inlägg har jag inget behov av att skryta... utan varför att jag skriver om detta är att jag är så förbannat stolt över mig själv.
Många kanske tycker att jag ofta pratar om detta... men jag är så glad för min egen skull därför vill jag väl prata om det ganska mycket.

Nu undrar säkert många vad det handlar om.....jo jag har faktiskt varit HELA 2 år utan att dricka en ända droppe alkohol...jepp ni läste rätt....inte en ända dryck med % i har jag rört.

Nu är det så att jag ser inte på något vis ner på dom som dricker och vill ha sitt vin till maten ,ta sig en ordentlig karatefylla ,vill ha sina  öl varje kväll osv....alla gör precis hur man vill ......men jag själv mår skitbra av att jag lämnat alkoholdrycker.

Många undrar säkert att vad var orsaken att jag gjorde ett sådant beslut.....egentligen var det väl inget speciellt...tror det var lite att testa mig själv att visst fan kan jag sluta med att dricka också om jag kunnat sluta röka för tolv år sedan.

Har aldrig varit orolig för mitt drickande .....fast jag varit sådan som inte spottat i glaset så har jag alltid haft kontroll och aldrig varit orolig att jag måste söka hjälp.I ungdomen var det ju mera sådär party/fest drickas....men på äldre dar blev det mera kanske så där koppla av dricka....ville lite koppla av med ett glas vin lite nu och då.Men så märkte jag att hur bra man också kan koppla av utan det där vinglaset.

Jag själv kan ha skit roligt utan alkohol men det finns dom som inte kan det och sen finns det ju dom som faktiskt behöver den drycken varje dag och man kan börja tala om ordet alkoholist.Jätte synd att en dryck skall styra och ta över människans liv.Sen brukar jag ibland tänka på hur mycket folk spenderar pengar att alla veckoslut behöva sina  veckoslutsflaskor och kanske också mitt i veckan flaskor.Men det är ju som sagt inte bort från min plånbok.

Som sagt själv mår jag och kroppen nog så mycket bättre utan den drycken och tänk vad skönt att aldrig behöva vakna upp och känna den där jävla gamla alkoholsmaken i mun och känna hur kroppen ropar hosianna och huvudet tänker flyga i tusen bitar.

Nu har jag inte sagt att jag ALDRIG  mera kommer att dricka alkoholhaltiga drycker....men ju längre tiden lider så känner jag att jag inte alls har behov av det just nu....istället  har jag mera behov av att resa.... får absolut ut mera av det!!!
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar