onsdag 3 maj 2017

Här byggs det STORA hus

 Här i Kalifornien ser man så otroligt tydligt dom som verkligen har pengar...dom kör inte bara med fina bilar utan dom bor ju i hus stora som hotell eller slott.
Dessa hus som jag fotat är bara en bråkdel av alla mega hus man kan se ...om man kör runt i Los Angeles området  ex Beverly Hills,Hollywood Hills så kan jag lova att där är så stora hus att man inte tror sina ögon.
Många hus har ju höga murar runt så man inte kan se husen...där bor ju en massa kändisar.Men inte skulle jag villa bo i ett hus med en hög mur runt och en massa alarmer och kameror runt huset ....tänk att ständigt måste gå och oroa sig att någon bryter in sig i huset.

Dom husen jag fotat och visar bilder på  är nere vid beachen The Strand här i Dana Point...här bygger dom i rasande takt.....har kommit en massa nya hus sen jag var här senast så visst finns det dom med dollar i plånboken.Där är det inte något bygge med två rum och kök utan man kan nästan börja prata om 22 rum och kök!!

Jag skulle inte tacka nej om nån sa att varsågo du får välja vilket hus du vill här vid beachen ....men jag lovar att jag skulle tycka det var jätte läskigt och bo i hus stora som hotell.Vet redan nu då jag varit hos mina bekanta ensam  den här veckan och dom har ett stort hus på fyra våningar så visst har det vara lite läskigt om kvällarna då man rör sig i ett så stort hus utan alarm.

Sen är det jätte vanligt att man i Usa bor i sk ingated Community...det är ett område med typ egnahemshus eller radhus där det finns staket runt hela stora områden och sen för att komma in där så måste du köra via en port och ha ett id att du bor där...sådana områden är ju tryggare att bo i.Likaså på The strand där dessa fina hus är byggda som jag visar här på foton så där kör dom också genom en port för att komma till sina hus....man slipper ner till stranden på en gångbana som går mellan husen men där är alltid en vakt på plats att man inte får avika från gångbanan utan bara gå rakt ner till beachen.

Men som sagt jag går nog inte och tänker på allt vad som kan hända då jag är i Usa för det kan som sagt hända vad som helst var som helst....njuter nog till fullt  av varenda en minut jag får spendera där.

Nu skall jag visa dom STORA husen...en del tänker säkert att nej inte min grej ...men vet att säkert att många läsaren sitter och dreglar och tänker att visst fan skulle man kunna bo så där.
Skulle jag ha vunnit eurojackpotten 87 milj så skulle jag absolut ha köpt ett beach house åt mig nu då jag var där.









Huset till vänster är ett gym för dom som bor på detta område
Spännande att se hur långt dom kommit på detta bygge då jag åker till Californien nästa gång


Här blir det också ett antal kvadrat att röra sig på





Skulle inte tacka nej ;)

Här kan man nästan börja prata om slott med egen innergård



Här har alla egen terrass kan man nästan säga :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar