lördag 27 maj 2017

Utvilade och fulla av ny energi

 Så hade vi kryssningen över för denna gång..... vi hade toppen resa.Det är så roligt att åka på kryssning för då som sagt är vi alla samlade,äter tillsammans och har inga måsten och ordet stress lämnar vi absolut hemma långt inne i skåpet....vi tar hellre ordet koppla av med!!




Det är så roligt på båten som sagt då det inte finns en skymt av stress....vi gör just precis det vi vill i den takt vi vill och nu är det ju så roligt då kidzen kan vara i hytten om dom vill på tumis eller så far den ena till spelrummet och den andra vil bli i hytten och vi kan strosa runt i lugn och ro.

Annat var det förr då man fick rusa efter dom hela tiden och inte att tala om då man skulle och äta med två  kidz då dom var små.....näj vill inte ens tänka på det.....typ all mat for via golvet,skrik och gnäll,vill bort från stolen,själv försökte man äta med en hand som misslyckades och det slutade med att du fick äta kall mat och hälften av maten hann man ju inte ens smaka på.Sen var det snabbt att rusa till toaletten för då hade ju nån av dom helt plötsligt kakka brått.Nej tack den tiden vill jag inte ha tillbaka.

Nu är det så roligt då då dom är äldre och vi alla sitter tillsammans och njuter av god mat.Det är så  roligt att  sitta och ge olika betyg åt olika maträtter.Michelle älskar sina köttbullar och mos men Jaromir har alltid tyckt om att smaka på allt...han njöt ju för fullt  idag då han åt sina räkor  som är hans favorit...han gillar också kräftor jätte mycket.Jag smakade på suschi  och frågade om han ville smaka ..men det blev...nej.Där var massor med smått och gott plock i Auror buffen.

Sen gillar vi frukosten uppe i Oscar ala carten...det har blivit vår favorit plats... där njöt vi av en god frukost i morse....med en sådan super fin utsikt....Stockholmskärgård i vårskrud.....oj dessa härligt  fina gröna färger...älskar dom.




Härliga effekter på dansgolvet

Vi var en sväng på kvällen ut till Restaurang/nattklubb Vogue för dom hade ett program som dom släppte ner ballonger från taket och så skulle man smälla dom och i en del fanns det någo pris.Det ville ju J prova på....ingen vinst för honom denna gång men jag köpte åt honom en läskande alkoholfridrink och han valde ananas smak.Jag smakade lite och den var så förbaskat god.

Träffade bekanta ombord på Grace...det var roligt och träffas J och snarvla lite.

Sen träffade jag en massa arbetskollegor...kul.Det är helt annat då jag är på kryssning ...då är jag inte på jobb utan kan helt och hållet njuta av resan fast  vi kryssar med min arbetsplats.Nu var jag helt bara passagerare.... men på måndag tar jag på mig arbetskläderna då jag går ombord och då är det arbete och tidtabeller som gäller.

Tack till er alla ombord på Grace för en toppen service,toppen mat och en TOPPEN resa....hälsar en lycklig familj Virta!!!Vi kommer nog snart igen och kryssar.




Nu är  vi verkligen utvilade och full av ny energi....Mikko blev så pigg så han far i morron på sin lediga dag och jobbar extra ...alltid bra att jobba på en söndag.Vi båda två gillar och jobba mycket och vi jobbar gärna extra...det är på det viset vi kan unna oss en massa roligt sen då vi är lediga.






Prinsesstårta...namsi




Ut på deck då vi anlände Mariehamn


En härlig dag att sitta ute på deck


Salmiakpanorama fönster



Gottade oss i Auror buffe



Härliga produkter





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar