måndag 8 maj 2017

Isbiten

Det var en kortare vecka denna gång så nu sitter jag äntligen hemma på soffan och har tid för ett blogginlägg.Har varit fullfart på jobbet och då jag tänkt att jag skulle blogga innan jag somnar så hur tror ni det slutade ...jo jag hann ju aldrig börja blogga förrän ögonen for fast och jag snarka för fullt!!

Igen kommer det en lite samma fras som jag säkert sagt i många blogginlägg....fy fan för detta väder jag fryyyser.Idag när jag gick över landgången och kom ut så var det så förbannat kallt att jag blev ju stel som en isbit....NEJ NEJ och åter NEJ....jag vill inte vara med om detta väder..och nu är vi ju redan snart i mitten på maj.
Var är solen och värmen????Nåmmen nu vet jag ...den blev ju i soliga Kalifornien.

Jag skulle vara redo att fly i morron igen dit alltså.... "over there".....sen när mina kidz blir lite äldre och klarar sig själva ja då  fasen kanske jag pyser varje månad dit och tankar sol och värme....lovar att Mikko har resesällskap när som helst om han vill fly till värmen....men om han säger att han vill upp till Lappland nån vinter och åka slalom...så då får han nog åka ensam....klarar inte vintern och kylan.

I nästa inlägg skall jag visa lite foton från Honda Center i Anaheim då jag var och såg på två Playoff games  Ducks vs Edmonton Oilers...alltid finns det säkert nån läsare som är intresserad av ishockey som vill läsa  hur det går till på playoff spelen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar