onsdag 24 maj 2017

Underskrift och en nyckel

 Nu är det säkert många som funderat och gärna vill få reda på vilka  papper vi skrivit på och vad jag menade att ett nytt kapitel börjar i vårt liv.

Kan i alla fall direkt säga att det är inte skilsmässopapper vi undertecknat,inte heller köp av ny bil,inte hus,inte båt....men något är det ju.Många tänker säkert ....för fan ..kläm fram det nu vad du har att säga.

Kan först säga så här av alla dessa mörka inlägg denna vecka så lovar jag detta inlägg är skrivet med lycka och glädje.Ibland sitter jag verkligen och funderar hur allt just nu löper så bra här hos oss  ...eller lurar ondskan bakom hörnet som vill förstöra allt åt oss som vi nu bygger upp.

Men nej ....nu tutar vi och kör med Mikko och säger ..together we are strong och njuter av all lycka som nu  strålar över oss...vi har jobbar hårt för att uppnå mål och drömmar som vi har och ännu har vi en bit kvar  att nå dit vi vill...men Mikko har lärt mig mycket under dessa år....så med den här farten kan jag nog börja tro att vår dröm blir verklighet och vi kan vara mycket utomlands då vi blir äldre och har tid.






Vad som nu kommer att hända i nästa kapitel är att papprena är klara,lägenheten är köpt och vi skall välkomna min pappa till Åbo!!!
Jepp ni läste alla rätt ....min kära pappa "Dynamiten" som vi kallar han ....skall på äldre dar bli stadsbo.
Min mamma och pappa har alltid ställt upp och hjälpt mig då jag behövt och nu är det verkligen min tur att ställa upp.Nu undrar ni kanske varför jag då bara nämner min pappa och inte mamma men mina föräldrar är skilda och min mamma är i bra skick och har sin vän som hon är med och klarar vardagen bra.



Lyckonyckeln
Men min pappa är ensam och i sämre skick i och med att han rätt svårt att gå så nu vill vi ha honom hit närmare så att vi har lättare att hjälpa  honom och ta han ut och se lite folk än att han sitter hemma dag efter dag och inte har något att göra.

Avståndet från Åbo till min pappa är ändå så långt då jag har kidzen rätt så små ännu så jag kan inte hålla på och pendla varje dag dit då jag har ledig vecka....nu kommer han att bo riktigt nära oss (gångavstånd) så nu skall han nog bli ompysslad och ha sällskap kan jag lova.

Kidzen väntar så att han skall flytta så dom får fara och hälsa på han efter skolan...härligt.

Många har säkert funderat att.... "varför månne inte Lissu alls hinner och hälsa på sin pappa"...men detta projekt hat tagit mycket tid.Vi har över ett år eller mera planerat detta och sprungit runt och sökt passlig lägenhet och planerat hit och dit.Sen har vi åtminstone ett år pratat med pappa om denna plan....så nu har vi då äntligen kommit till ett lyckligt slut.

Här finns så mycket roligt för Dynamiten som vi skall hitta på med honom ...och är det så att han inte vill vara i Åbo så kommer han ha sitt hem kvar och då kör vi han dit för nån dag och sen kan han igen komma till Åbo.....det blir nog bra bara det blir färdigt.

Detta kommer att underlätta mig så otroligt ..behöver inte mera tycka synd om pappa som dag ut och dag in sitter ensam...nej nu fasen skall de bli fart på gubben.

Nu skall vi snart välkomna Dynamit pappa hit och hoppas han börjar trivas och om inte ja då svänger vi bladet i boken och tar följande kapitel...nu tar vi först det här kapitlet.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar