tisdag 23 maj 2017

Mörka inlägg

 Idag har det varit en konstig dag med många känslor inblandade....jag hör till den kategorin av människor som är jätte känslig....gråter jätte lätt...både glädje tårar och tårar av sorg.

Igen en dag av sorg och bitterhet.

Helt i chock då jag i morse öppnade datan och tv:n...fick faktiskt några gånger läsa igenom för att verkligen förstå att IGEN har vi drabbats av ett lessamt terrordåd.
Neeeej...de får inte va sant tänkte jag ....varför skall allt som är roligt här i livet måste förstöras och man får gå runt och vara rädd istället för att njuta av livet.

Jag som älskar och gå på konsert....och den härliga lyckliga känslan man får då man ser sina idoler live och hela den glädje stämning som finns inne i arenan under en konsert .
Alltså jag mår så jävligt dåligt då jag läser och ser på allt som kommit ut i medierna idag....barn/ungdomar som gladeligen är på väg hem efter en toppen konsert och PAM så är allt över....nej det får inte vara sant.

Idag var det också en tung dag för våra vänner som tog farväl av sin son och följde honom tills hans sista vila.Tyvärr hade vi inte möjlighet att delta men våra tankar var där....vår kära vän P ..vila i frid.

Mitt i detta kaos så var Mikko och jag och skrev under några viktiga papper...ett blad svängs i boken och ett nytt kapitel börjar i vårt liv....mera om det i mitt nästa inlägg.

Tårar tårar tårar ...ja mina läsaren det har verkligen varit sk mörka inlägg nu...vart är denna värld på väg.Kom ihåg att glädjas åt riktigt små enkla saker som tex att vi i morron får vakna till en ny dag.

Kramar till er alla som just nu behöver en sådan.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar