torsdag 25 maj 2017

Lunch på NOOA...därför att vi är värda det!!

 Igår tyckte Mikko och jag att det var en dag som vi ville unna oss lite extra då vårt långt planerade projekt äntligen nått sitt mål och pappren var undertecknade....så vi bestämde att gå ut på lunch tillsammans.
Passade så bra för Mikko hade en sk tvådelad dag...förmiddags jobb-3tim paus-sen eftermiddags jobb...så passade bra och fördriva tiden tillsammans och luncha.

Vi var lite i valet och kvalet vart vi skulle gå och äta...först tänkte vi på mexikansk,sen gilar vi att äta på Nick´s food  men så kom Mikko på att dom öppnat de nya stället NOOA brevid Aura å/Åbo så det passade perfekt att gå och prova det stället.
Vi är sällan ut och äter men om vi någon gång vill unna oss så går vi  lunchtid för då kan du äta gott för ca 10 euro.

Vi for direkt dit då det öppnades och det räckte inte länge så var stället helt fullt .Det var en super fin och varm dag igår på förmiddagen så det kunde inte bli bättre.Oj vad fint och sitta på takterassen och äta  och se ut över Aura å där båtarna körde förbi och nytt för i år längs Aura å är Vesibussi/Vattenbussen en liten båt som kör från olika platser vissa tider.Härligt ..istället för att ta en vanlig buss så kan du ju en fin dag åka Vattenbussen.

Kanske ni är intresserade vad vi åt  på Restaurang NOOA....vi tog en hamburgartallrik för jag vile inte ha dagens lunch som var fisk...och hamburgaren var  super god,servicen var super bra,stället super fint,läget super fint brevid ån....alltså inget negativt att säga efter vårt första besök och dit kommer vi säkert under sommaren att gå och luncha igen.

Detta blogginlägg är inte samarbete med Restaurang NOOA utan jag ville skriva om detta ställe här på bloggen  för att jag kan verkligen rekomendera ett besök där.

Åbo har helt vaknat upp från vintersömnen....oj vad folk var igång längs med ån...härligt...varför kan det inte vara sommar året runt!!!















Anden i flaskan :)



Supergott








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar