söndag 14 maj 2017

Lördag i blå/vitt

Så var Eurovisionen över för detta år och det firades i min egen "Lissunkisastudio"...med min family och en arbetskompis...en jätte rolig kväll.Fick till och med ESC stämningen upp efter lite pyntas i blå/vitt.

Finland som sagt tog sig inte till finalen men ville ändå ha finska färgerna som bastema och finska små flaggor i godis skålarna.Sen brukar jag ha till tradition att alltid ta fram alla mina flaggor som jag köpt då jag sett esc festivalerna live....i samlingen är faktiskt Islands flagga och där har jag inte varit ...men fick den engång  av en  som hejade på Island...tror det var då jag såg en eurovisionen live i Norge som jag fick Islands flaggan.

Före finalen mumsade vi i oss taco och iskall cocis...fy fan så gott måste jag säga.Det passar super bra med tacos inför en Esc kväll....enkelt att fixa och passar alla och en var...du får själv fylla upp med vad du vill ha.

Sen hade jag ju fixat eurovisions frisyr åt min kille... han har gammal blekning i längden på håret och sen klippte jag sidorna korta och sen en häftig fläta som avslutning på frisyren....min lilla coola kille som är öppen för alla möjliga frisyrförändringar.
Ni skall inte se så noga på min klippning för att stå och göra en sk "köksklippning" så blev där några små hack på sidan men dom växer snabbt ut ..ups!!

Sen var det dags att bänka sig på soffan och jag var uppstassad med min blåapaljett klänning som jag sydde då jag så på eurovisionen live i Norge 2010 och jag fick den ännu på mig ...så inte har det väl kommit så mycket extra kilon till fast det ibland känns så.Tänkte ha min flaggpaljett klänning men den var hos min kompis M som hade lånat den till gårdsfesten....men det är tur med många finaldresser i garderoben!!Kanske det skulle vara dags och börja planera nån ny dress till nästa års eurovision...älskar och planera,desiga och sy ihop något kul.

Ja som vi alla vet idag så var det ju Portugal som vann och absolut INTE min favorit...men man kan inte alltid få som man vill...jag höll ju på Belgien.tror inte jag kommer att åka till Portugal i nästa år och se de live....men man vet ju inte vad som kan hända inom ett år....kanske jag hittar det där suget att villa se det live igen efter några års paus.Nå det ser vi i nästa år sen.

Här får ni se lite bilder från "Lissunkisastudio".
 Till slut en stort grattis på morsdagen till min mamma och alla andra!!








Tror att Mimmi hejar på Sverige ;)

Titta vad jag hittade i mitt eurovisionsarkiv....den tiden då allt bandades på c-kasett


....sen kom videokasetterna

Eurovisionsfrisyr på J


Blev så brådis så jag hann inte med en kvälls mak up

Blåa led ljus...dom hade jag i min frisyr då jag såg ESC live i Köpenhamn

Denna duk fick jag i Norge då Grekland uppträdde med OPA OPA

Morsdagstårta...min favorit Mudcake,grädde och jordgubbar..mums







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar