fredag 8 september 2017

Annorlunda arbetsvecka

Dagarna far framåt men tycker själv jag lite blivit efter och trampar på samma ställe.
Det är lite för mycket nu och det tär på krafterna...konstigt nog så orkar man otroligt mycket då det gäller men för mycket är för mycket.

Jag känner själv på mig då jag skriver detta blogginlägg att den rätta gnistan fattas.....men  vänta bara då det blir semester då kommer det att gnistra på bloggen , ni kommer verkligen få se att jag kommer njuta av min semester till 100% det kommer och bli 5 veckors semester kooma lovar jag.

Nu tickar det lite trögt fram och jag känner själv att mitt batteri inte är helt full laddat men lovar efter semestern så skall jag  ha en massa ny kraft så att jag orkar igenom den långa vintern.

Denna arbetsvecka kommer vara lite annorlunda arbetsvecka...från och med söndag börjar våra liggedagar som betyder att det är en massa olika säkerhets övningar som vi har och förstås storstädning och en massa fixas och grejas här ombord.Vi ligger från söndag kväll till onsdag kväll...jag går hem på tisdag.

Det känns alltid lite konstigt då båten inte har passagerare.....den blir lite som ett ghost ship....man känner sig lite övergiven på kvällen då man är här ombord och allt blir tyst då arbetsfolket slutar för dagen....tomma öde hyttgångar.
Om vi vill får vi fara hem på kvällarna då det är liggedagar men tycker ändå att det är bättre att vara här ombord då jag ändå börjar jobba så tidigt så är man färdigt här på morgonen.

Nu har vi redan fredagen här och inte dåligt det heller ...i och  med att 10:e är på söndag så rasslade lönen in på kontot redan idag.Jippiii.Jag har skrivit det förut och skriver det igen...att jag tycker det är lönedag hela tiden för månaderna går så förbaskat snabbt.





Hade man ett sådant träd så kunde det vara lönedag varje dag :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar