torsdag 28 september 2017

Pappas dröm blev uppfylld

 Idag kan jag gott säga att jag varit igång och på språng.....gillar inte alls då allt hopar sig och det blir för mycket.


Inga sovmornar och lata dagar här fast man har ledig vecka.Det börjas med att få kidzen till skolan...sen skulle kylskåpet fyllas på så det blev att rusa i sicksack mellan hyllorna i Citymarket.

Så skulle det fixas lite dittan och dattan från Gigantti och på samma gång så fick jag äntligen köpt åt mig en hårddisk som jag har fört alla mina foton till.Har ju erfarenhet att alla mina foton på min förra data försvann och det var inte n små mängder foton.
Sen råkade jag i förbifarten träffa en bekant då jag kom ut från Gigantti...roligt att ses M.

Sen efter det var det full fart hem och börja med maten.....för kidzena brukar vara vrålhungriga då dom kommer från skolan.Farsgubben brukar vara med och äta med oss.

Sen skulle jag på kvällen köra pappa till Logomo för han ville och se på Riverdance...själv hade jag så mycket att stå i med att jag inte hade möjlighet att fara med ikväll dit så han fick assistans av ordningsvakterna som förde han till rätt plats med sin rullstol och efter två timmar så for jag dit och sökte honom.Han var nog så supernöjd att få se Riverdansen...det har alltid varit hans dröm att få dom live.Där ser man det är aldrig försent att uppfylla sina drömmar.




Skall nu under hösten föra han på lite konserer till Logomo för dom brukar ha mycket bra artister och program där.Jag frågade lite sådär försiktigt att...."visst är det väl roligt att bo här när här finns så mycket att göra"....och hör och häpna så trivs han så super bra här.Han har blivit så pigg och uppåt då han får vara med om en massa evenemang.....den här  flytten till Åbo gjorde nog gott åt honom.
Den här veckan förde jag han också till Lehmusvalkama på dans och fast han inte dansar så är det ju roligt att träffa andra människor och höra på musik.I morron skall han på några dagars utfärd till Pargas ....så då blir det vila och koppla av för mig.

Så i morron glöms allt sress och det blir relax,gotta sig och bara lata....känner på att det blir en bra fredag.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar