fredag 15 september 2017

Min färgglada kompis

 Färggladare kompis är det svårt att hitta.....M hör nog till top1.Det sprakar av färg i inredning,kläder och livet.Hon kör sin stil och jag älskar det....man blir så superglad i hennes närhet.Vi kan fjanta och skratta åt helt löjliga saker som piggar upp vår vardag som ibland har lite ups and downs.Men efter våra snabbis träffar så ler man igen flera veckor framåt.

Synd bara att vi inte hinner träffas så ofta fast vi bor rätt nära varandra...men allt har sin tid.I något skede kommer vi ha kidzen stora och mera tid för att  umgås.

Fick med kort varsel ett mejl om jag hade tid att fixa hennes hår och som tur var hade jag inget inbokat så jag hoppade i bilen förde  mat åt papsen och vidare till M med staven i högsta hugg (läs locktången).Ni undrar säker att vad månne det är med mig då det i varje inlägg är både spiraler,utlösningar och stavar....men ingen fara allt under kontroll :)

Det var så roligt att träffas igen i hennes färgglada hem och vi hade så roligt i den profesoriska salongen (köket) och så var det dags att börja locka.....och hokus pokus ....så var hon klar och med sådan utstrålning som hon har så lyste hon nog som en superstar igår fast hon som sagt inte hör till skådisgänget.

Många kanske känner igen henne från tiden då hon jobbade i tv och gjorde programmet Åktur eller då har säkert kanske nån träffat henne på Åbo svenska teater.Titta så fint hon representerade  deras nya arbetsklädsel...kläderna som  man hittar  hoshttp://myolsson.com/kauppa/ (inget sammarbete med myolsson).

Gillar supermycket myolssons klänningar  och tror att jag nog någon gång kommer att äga en sådan klänning.När vet jag inte det får tiden utvisa.

Roligt M att träffas igår och hoppas du hade en lyckad kväll....och en liten vink vink till alla läsaren.....det går ju nu musikalen Piaf på Åbo svenska teater.Mikko som är hel finsk vill att vi skall gå och se den och han har fått mig övertalad.Vi skall nu  då det börjar bli mörka tider ta oss en tumis kväll och gå på teater.







Titta vilket härligt tyg




Titta hur fin denna jumper...alla höstfärger som nu är aktuella......me like.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar