lördag 9 september 2017

Var på konser igår

 Om man hittar lite extra energi efter arbetsdagen så kan man göra detta....man kan gå upp till club Vouge och kolla på bandet Recless Love.Själv har jag ju inte så mycket extra energi för tillfället men musik tackar jag nog aldrig nej till.

Har hela mitt liv älskat musik och kommer alltid att göra det.Av musik får man alltid energi och då man blir äldre kan man på ett annat vis njuta av musiken och showen och verkligen se hur skickliga alla musiker är.Då man i ungdomen var på konser så var det bara för att få komma så nära artisten som möjligt och där stod man sen och stirra på på just HAN under hela konserten.

Igår var jag som sagt och såg på Reckless Love och for upp på andra plan i Vouge där man ser ner mot scenen och det var verkligen roligt och se på hela helheten...trummisen gjorde ett bra jobb sen var det roligt och följa med då basisten och spela ...jäkla hur fingrarna löpte....och Olli gör sig helt bra på scen han också....förstår ju den yngre generationen att dom gärna står längst framför scen och dreglar för visst duger han att se på.

Dom spelade en massa bra hits som dom haft under åren...så visst stog jag där och nynnande med och märkte att dansfoten började stampa i takten med musiken.







Det var lite bara överkroppar ;)


Det brukar nu under hösten vara en hel del bra artister och ett band som jag verkligen väntar att se live är One Desire...dom kommer hit den 6 oktober just den veckan jag är på jobb.....så tänk vilka förmåner då man kan gå på konser gratis.

Under hösten har jag några konserer inbokade ..skall skriva om dom senare....ni kommer säkert dö av skratt då jag berättar ett band som jag skall se på...många vet väl inte om att dom finns mera.Nu håller jag er lite i spänning ännu innan jag berättar.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar