lördag 2 september 2017

Barnfritt och två urlakade disktrasor

Lördag,veckoslut,barnfritt,tumistid,göra vad vi vill,paus i den kaotiska vardagen m.m ja hur tro ni vi känner oss då.... jo vi är som två avslagna trasor och ligger båda på varsin soffa och vet inte hur vi skall orka göra något.Men egentligen kanske det är helt bra att det kommer en dag som den här ..bara nolla allt  och tänka på oss två.För som sagt med barn,skiftes jobb,hektisk vardag m.m så är det sällan vi har tumis tid.Därför är också tumis resor viktiga i vårt förhållandeför då åker vi nånstans där vi gillar att vara och bara rår om oss själva.

Idag skulle jag egentligen åkt ut till Tunhamn där pappa haft hyrstuga i många år  som det nu blivit bestämt att vi skall tömma men nu blev det lite ändringar i planerna och jag måste skjuta upp det uppdraget.Pappa klarar inte mera att åka dit så både hyresvärden och jag tyckte detta var ett bra beslut.

Idag körde Mikko kidzen till Kaarina på läger för dom simmar i Kaarina simklubb och det är med det gänget dom for på ett dygns läger.Sen har vi ju pappa som också skall passas för han klara sig inte ensam mera och jag har bestämt att jag tar det uppdraget på mig och sköta han så länge jag orkar och kan.Så nu är jag i startgroparna att fara dit och se att han får mat i sig,medicin  osv.

Vi  brukar ta han med på en massa evenemang,kuska och köra han till olika klubbar så han träffar lite folk i samma ålder...förra veckan var han med Mikko och kidzen på Cirkus Finlandia,sen var dom på en spansk trubadur kväll och denna vecka förde jag han till Lehmusvalkama på Suomi 100 år jubileumskonser ....han är så jätte glad och han tackar oss hela tiden jätte mycket då vi för han på olika evenemang.

I morron kommer Mikkos föräldrar hit till Åbo för hans mamma är mycket sjuk och då skall han passa upp  med att köra hon till sjukhuset och det ena och det andra så ni kan ju nog säkert gissa varför vi känner oss som två urlakade disktrasor idag då det är barnfri dag.

Nu skall jag i alla fall njuta av den varma bastun med doft av midsommarbjörk och en kall Cola.Sen skall vi faktisk kämpa oss iväg och träffa en kompis som frågade om vi kommer ut och äta med henne ikväll.Hon bor i Helsingfors och är i Åbo detta veckoslut så ikväll blir det min favorit mat (tex-mex) på resaturang Taco Nito.....det är vi nog världa  att bara få sätta oss ner och njuta av varandra och trevligt sällskap.



Idag känns det nog så ;)


I´m not tired är det nog tills kidzen blir tonåingar....sen behöver dom  också  texten med I´m so tired :) 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar