fredag 29 september 2017

Yess ...jag gjorde det!!!!

Som jag skrev i ett inlägg att fungerar inte plan A så har alfabetet flera bokstäver och därför valde jag plan B.
Ni som följt med bloggen läste häromdagen att jag var så besviken för  min plan sket sig då jag hade bestämt att överraska Mikko .....men jag tog till plan B och vi fick han verkligen överraskad för planena framskred sakta men säkert.

Tog som sagt en liten vit lögn som man får ta i nödsituationer och visade med STORA ord min besvikelse och förklarade åt Mikko att tur att jag inte hade hotell bokat i Björneborg......men tji fick han för hotellet hade jag redan bokat då jag var på jobb och bestämde att jag inte avbokar det utan som sagt började smida på plan B.

Han for lugnt iväg med buss idag morse ....och när katten är borta dansar råttorna på bordet och ni skulle sett hur jag dansa....jag var så skit glad för allt har gått enligt planerna....nu for han iväg,jag kan i lugn och ro packa våra väskor,sen för jag pappa ner till Pargas och så fixar jag med med mat så våran Majsa klarar sig ensam tills i morron kväll då vi kommer hem.Sökte kidzen från skolan och så var det gasen i botten mot Björneborg.

Fy fan vad jag var lycklig då jag visste att nu kommer vi överraska han totalt....hade bokat hotell rum på http://www.yyterinkylpylahotelli.fi/   så vi körde med kidzen raka vägen dit då vi kom till Björneborg.Jag bestämde att jag ringer åt Mikko från hotellet och frågar lite försiktigt hur det går med remonten...och han sa att  några bekanta skall hjälpa till och fixa upp den.

Sen fråga han vad vi grejar med i Åbo.....så svara jag  " vi är inte i Åbo utan väntar på dig i Yyteri SPA hotel...att kom hit så fort du blir färdig.
Han va helt att " VA... är ni i Yyteri,rikit sant va??
Jag svara att " JA här är vi".
Så hela mitt planerande blev så bra som jag just ville att det skulle bli.

Mikko fyller nämligen år i nästa vecka och då råkar jag vara på jobb så därför ville jag att vi skulle fira hans födlare nu  tillsammans då jag är ledig.....skulle ju hur ofta som helst kunna bo på hotell...det är så mysigt med att bara få relaxa och njuta,se en massa fina hotell och hotellrum.
Har mera och mera börjat  gilla olika SPA hotell....oj dessa härliga Spa avdelningar.

Skall i morron berätta om vår härliga kväll här i Yyteri Spa och så skall jag ju förstås ut och fota en av Finlands finaste beach i morgon....det är som att vara utomlands då man ser Yyteri beachen.Nu är jag färdig för go natt efter 4 timmars njutande i Spa avdelningen (spa ingick i priset) och en god middag.

Kika gärna in i morron om ni vill veta mera om överrasknings veckoslutet.

Nu klockan på ringning för i morron blir det hotellfrukost (ingick också i priset)...det är så super härligt att få äta hotellfrukostar i lugn och ro  och så där sakta men säkert vakna till en ny härlig dag.

Go natt till er alla .....och lovar här sover ett helt lyckligt gäng efter en lyckad kväll!!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar