tisdag 26 september 2017

MMMBop

 När vi nu är inne på musik så tycker jag att vi fortsätter lite grann på det ämne.Jag tycker jätte mycket om att gå på konserer och det är inte många som kanske i första hand tänker på konserer då dom bokar sina resor.Jag igen håller hela tiden ett öga på vilka konserer som är på gång i Usa innan jag åker iväg dit ifall där skulle vara något som faller mig i smaken.




Skulle nu då jag åker till Usa ha haft lust att gå och se på  Katy Perry i Los Angeles men hennes konserer var slutsålda där.En gång då jag var på väg till LA så hade Bon Jovi konser i Stapelcenter men då hade jag redan bokat min flygbiljett så jag missade deras konser med en dag.Likaså då vi i början på året var i Florida så missade jag
Bon Jovis konsert .... vår kryssning började samma dag som dom hade konsert.

Priset på konsert biljetterna är ungefär i samma klass som här i Finland ... sen beror det ju var du kommer att sitta...ju närmare scen desto dyrare.

I Las Vegas brukar det vara en massa bra artister....så ni som gillar att gå på shower och konserer så kolla utbudet i Vegas ifall ni skall dit.Om nån är på väg i december till Vegas så kommer Lady Gaga att ha konser i T-mobil arenan ifall ni gillar henne...såg faktiskt att Gaga skall vara i Stockholm också här under hösten men datumet passade inte mig...har sett henne 2ggr live och skulle gärna se henne igen.
Sen har Celine Dion sin Vegas show....skulle heller inte va så tokig att se...får bli en annan gång.

I Finland kommer Scorpions och ha konsert i slutet på november och dom missar jag för datumen passar inte mig.

Förutom att jag skall se Backstreetboys i Usa så skall jag faktiskt på en konsert till då jag är där...nu kommer ni att dö av skratt då ni får läsa vilket band jag skall se /lyssna på.......om jag säger MMMBop...kan ni  gissa??



Yess ni gissade rätt...jag skall åka ner till San Diego och lyssna på Hanson Brothers 25th anniversery tour  "Middle of everywhere"...dom uppträder på en club som heter House of blues ,en kedja som finns runt omkring  i Usa.Kan bli en kul grej för det ryms inte så hemskt mycket folk dit så kan bli en rätt så mysig,personlig stämning på den cluben.Det skall bli jätte roligt att se dessa killar live....har lyssnat mycket på deras musik då som dom slog igenom men trodde nog inte aldrig jag skulle se dom live.

Man behöver inte alltid rusa runt och försöka hinna se en massa platser då man reser ......man kan som sagt  gå och se på nån bra konsert/show om man gillar musik.

Jag bara säger det ...vad vore livet utan musik ...jag kommer rocka loss ända tills jag blir 100!!!












1 kommentar:

  1. Nämen ååå..där har vi en till... klart som f..n att konserterna gärna får styra vart o när man reser... I år har jag prickat in Depeche Mode i Stockholm, Aten, Köln, Lissabon o Warszawa.. Pet Shop Boys i Birmingham o Berlin, Rammstein i Jones Beach (utanför NY)..kvar DM o OMD i Birmingham, Yello i Hamburg, Blondie i New York kombinerat med SoYouThinkYouCanDance-touren .. den borde du absolut försöka se om du är i USA under hösten.. sett den sedan 2012..

    Alldeles utmärkt att kombinera med några dagars drällande i sköna städer e.d.

    Man får vara lite om sig o kring sig med biljetterna.. eftersom jag nu varit på många konserter i många länder under några år, så får jag tidiga mail från t.ex Ticketmaster lr motsvarande i USA, England, Tyskland m.m... tyvärr finns det ingen bra app för att följa artister man gillar var som helst i världen.. Bandsintown var bra, ända tills dom lade in att man skulle ange plats, o det bara söks 25 mil runt den platsen...kass..

    SvaraRadera