söndag 3 september 2017

Tumis tid och texmex

Så har vi då vardagen här igen i morron....måndag.. arbetet kallar igen till en vecka+ en extra dag.Vi skall på dock om en vecka och då lovade jag hoppa in en dag i infon.Alltid bra att jobba in vederlagsdagar .

Det var verkligen roligt igår att så där helt apråpå gå ut och träffa min kompis.Det är sällan som man nuförtiden har möjlighet att med så här kort varsel träffas.....alltid är det många veckors planeras innan man råkar hitta en dag som passar för båda.Men vi har kommit överens med E att om hon kommer till Åbo så är det bara att  höra av sig och sen ser vi råkar jag vara på ledigt eller jobb.


Vi for ut och äta på Taco Nito,mexikansk fast food restaurang.Påminde mycket om vår favorit matplats i Usa Chipotle...så jag tror nog att jag kommer besöka Taco Nito flera gånger.
Tycker kanske att smaken är en aning godare på det jag ätit på Chipotle men som sagt jag kan bra rekomendera Taco Nito om man gillar tex-mex mat.

Sen gillar jag dessa sk fast food restauranger...typ lite så där kom som du är.Man behöver inte flera timmar före göra sig klar och klä upp sig fint då man besöker dessa  restauranger och prismässigt är dom ju mycket billigare än någon superfin matrestaurang i Åbo.Men visst kan det ju någon gång vara roligt att klä upp sig och gå ut och äta gott/fint.Nu sparar vi som sagt allt till resor men visst kan jag tänka mig att någottag unna oss en kväll på tumis och gå ut och äta något gott på någon mysig restaurang. 

Idag har jag försökt att inte göra något....men som sagt då man har ett hem med två kidz och pappa som jag skall sköta så är det inte så lätt att bara ligga på soffan och inte göra något.Det är alltid någon som är hungrig,det skall bykas,sen skall det städas hos pappa m.m ...i morron  skall Mikko köra på sin mamma till TYKS och hit och dit....så inte får vi tiden lång.Därför skulle det gärna få vara flera dagar då man bara får ha tumis tid och inte behöva tänka på allt och alla omring en.

En massa nya fina restauranger har det kommit i Åbo.
Blev en fin kväll då vi for hem.
Löven börjar falla.

Sen är det mycket  som jag måste fixa före resan...tusen tankar snurrar i huvudet....måste boka en skötare åt min pappa medan vi är borta,Majsa måste ha en skötare och mycket annat som skall klaffa...lovar att semestern kan inte komma passligare...nu behöver jag verkligen nolla mig själv och allt runtomkring.Skall bli så skönt!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar