söndag 24 september 2017

Pensionerad citykissa

  Fick i går ett foto på till min telefon då och trodde jag skulle dö av skratt då jag ser vår kär kissa Majsa sitta och  njuta i rullstolen.Ja nog har hon det bra vår lilla pensionär.Dom for och sökte min pappa och på hemvägen hade både pappa och Majsa båda suttit i rullstolen .Majsa hade suttit hela vägen i min pappas famn.

Vi var ju som sagt lite oroliga hur hon skulle börja trivas i Åbo då hon flyttade tillbaka till  oss.Hon bodde med min pappa på landet i ca 2 år ....men i och med att han kom till Åbo så kom också Majsa med hem.

Några veckor var helt olidliga både för henne och oss....jamade dygnet runt för att få komma ut.Sen släppte vi lite ut henne i små etapper och så provade vi också med sele.Men nu har vi märkt att hon inte mera vill vara så mycket ute ..hon har blivit jätte skygg och jag tror att det har med det att göra att hon knappast hör något mera så hon har inte någon kontroll vad som händer runtomkring henne då hon är ute.

För oss är det tryggt och skönt att hon trivs inne då vet vi var vi har hon.Men nog märker man på djur då då dom börjar bli gamla....går sakta,äter mycket minder och sover nästan hela tiden.Hon har inte sjukt någonstans utan verkar må riktigt bra trots sin ålder.....hon fyller i nästa år i maj 18 år.

Men som sagt ser vi att hon börjar må dåligt och få ont så då har vi bestämt at hon får åka till katthimlen och sova för det sista jag vill är hon skall måsta lida.

Lägger med ett så härligt foto då vår lilla pensionär Majsa njuter av livet.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar