söndag 17 juni 2018

Överraskade världens bästa gäng

 Så har jag då äntligen fått min kära family med på kryssning....det är ju alltid lite knepigt att pussla ihop  jobb och familj . Man skulle ha lust att umgås med dom all sin fritid jag har ombord men jag måste också hinna ta mig en tupplur mellan varven för att orka jobba...men jag blir ledig i morron kväll  och får åka hem så skall nog hinna vila ut under min lediga vecka.







Det kom en liten påminnelse på min e post igår som meddelade så här.....4 dagar kvar till resan...så det kommer passligt med en liten mini semester efter denna  arbetsvecka som jag igen gett allt. Dragit lakan så armarna till slut ropat hosianna och man skulle nästan kunna vrida av kläderna för så genomblöt har man nog nästan varit.....men nu som sagt efter 4 dagar så få jag lön för mödan. ...får igen några nätter bo på hotell. Älskar mina små "morötter " i kalendern , de är sådant som gör att jag orkar jobba så här hårt.







Idag blev det också en så härlig kväll ...älskar att överraska min family...det är nog något av det bästa jag vet. Mikko är värd alla överraskningar för så mycket ställer han upp i vardagen. då jag jobbar en vecka..det är kidzen , hans jobb , sköta katten. hjälpa ibland min papsen och sen ännu alla hemsysslor ... lovar att jag har massor med överraskningar åt den mannen ännu som han skall få vara med om.






                                                         Mina killar 




Idag då dom kom så stod han med stora ögon och fundera då han öppnade hytten varför dom skulle bo i en fönster hytt då han hade bokat en utan fönster.....då stod jag lugnt brevid och sa ...Surprise. Hade uppgradera hytten till en med fönster...oj va det va roligt och se hur glada dom blev.

Papsen var också överraskad för han kom ju inte ens ihåg att dom idag skulle på kryssning ...så där satt han och mös i sin egen hytt med en flaska toffelikör som jag hade köpt åt han.

Papsen ville vara i hytten  medan jag fortsatte med mina överraskningar åt familyn...som ni vet hur mycket vi hela gänget älskar att vara på SPA så passade inte det bättre  än med en spakväll tillsammans.






Rekomenderar verkligen om ni är ombord på Grace gå absolut upp till Spa och koppla av några timmar med bubbelbad , nån vård eller fast en massage den är nog så fräsch vår Spa på Grace. Där finns en massa fina badkläder som tex Calvin Clein ,MK m.m  och fina nya hudvårdsprodukter.  Skall försöka göra ett inlägg om dom i något skede.

Vi hade nog så mysigt tillsammans och jag sa ...tänk om vi hade hemma en egen Spa avdelning där vi kunde fira mysiga familjekvällar ...det skulle vara härligt i denna hektiska vardag. Då säger lill killen (Jaromir ) lugnt..."  tänk om vi skulle äga en Mansion då skulle vi nog kunna ha många Spa:n "








Skulle  inte ha något emot att bo på en Mansion  ( vet inte om det kallas storhets vansinne)  men jag skulle absolut kunna flytta till en sådan. Alla tycker vi om olika saker och tur är ju det och  jag skulle absolut  inte tacka nej till en modern mansion om inte  annat än Kalifornien. Nu är jag ute och flyger och drömmer men det kostar inget och det är som sagt roligt ibland med lite dagdrömmar.





Men det här är nog lika lyx som en Mansion...kolla vilken super vy från bastun....en levande tavla.






Nu ligger jag i min lilla etta och är så super ren ,fräsch  och lycklig efter kvällens bubblas och mys pys med familyn så nu skall jag sova några timmar och skutta upp med ett leende på läpparna kl 4.20 för att veta att det är sista arbetsdagen detta arbetspass och njuta av sådana otroligt vackra vyer då jag står kl 5 och dammsugar buffen.

Sen är det bara att börja blicka fram mot midsommaren och vår minisemster.


               

                             Detta inlägg är inget samarbete med Viking Line.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar