onsdag 27 juni 2018

Det blev en sommarstuga i alla fall








 Det blev en sommarstuga i alla fall fast jag sa att jag inte för tillfället var intresserad av någon stuga men denna "sommarstuga" är lite speciell ....det är en lite Piccolohytt ombord på Grace och min bastu har jag uppe på deck 11. Man kan nästan säga att jag har en flytande sommarstuga.


Nu vill ni säkert veta vad jag yrar om.....jo det är nämligen så att jag börjat mitt sommarjobb som igen denna sommar är uppe i Spa och det betyder att jag måste flytta bort från min egen hytt i och  med att jag nu jobbar på en annan avdelning.





Så nu skall jag bo tre arbetspass i en liten Piccolohytt ...ni som åkt med Grace och bott i en sådan hytt vet ju att dom är otroligt små .....men lovar att jag fått det mysigt då jag intrett lite smått.

Så nu som sagt bor jag tre arbetspass i min sommarstuga sen flyttar jag hem  ( till min egen hytt ) igen. Plus att det är lite lyx att bo i denna mini hytt för jag har ju golv värme i toan/duschrummet som jag inte har i min egen hytt. Ett litet fönster skulle vara kul att ha men jag är ju hela dagen på jobb med super utsikt från deck 11.



Det var faktiskt inte jag som kom på iden att jag bor i en sommarstuga utan jag pratade med en i messen och sa " att nu har jag flyttat ut från min egen hytt och skall bo i en Piccolo då jag skall sommar jobba i Spa" då svara han att " jasså du bor i en liten sommarstuga nu då ".

Det hördes så rolig ...så nu  pratar  jag bara om min lilla "sommarstuga" och som sagt jag har bastu med jacuzzi också som ingår i mitt stugkontrakt. Bara gå upp till deck 11 så kan jag sitta och se ut i den superfina skärgården och njuta av bastubad och jaccuzi då arbetsdagen är slut.





Alltså jag kan ju inte ha det bättre ....en flytande "sommarstuga med eget  Spa" och ett sommarjobb jag älskar.

Tack till alla inblandade ´för att jag igen denna sommar får jobba med Spa gänget.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar