söndag 10 juni 2018

Sommarbalkong/hem 2018

Min/vår balkong får med årstiderna lite olika teman och nu till sommaren tycker jag det passar bra med tema "Beach house". Det är inte bara balkongen som har beach tema utan har också inne små färgklickar av turkost.




Har ju hur många år som helts dröm tom ett litet beach house i Kalifornien men ännu tillsvidare har inte den drömmen blivit sann men försöker så gott det går få upp lite stämningen i vår lägenhet .....beachen och dom brusande vågorna fattas....istället hör man bussar och bilar köra förbi.

Skulle ha varit kul att hitta en surfbräda att placera där ute på balkongen men hittade inte tyvärr en sådan....sen tänkte jag om jag skulle fixa/måla någon rolig skylt med beach tema ....får se om jag får det gjort innan sommaren är slut.


Jag samlar en massa tips och ideer till min inredning då jag är och resa som jag sen tar med mig hem...man kan se en massa härliga  inrednings tips på olika hotell, i inrednings affärer m.m .

Jag brukar besöka en massa inrednings affärer då jag reser och hittar  en massa tips och ideer och förstås på nätet svämmar det över av  härliga tips.





Brukar också köpa med mig hem olika små indrednings prylar då jag är och reser....går ju inte att ta hem någo mega stora grejer ....men en massa härliga små prylar brukar följa med i bagaget...därför är det tur att det ingår ett bagage åt alla i flygbiljetten så jag kan fylla upp kidzens bagage också som ni säkert kunde gissa.

Sen hittar jag nog också en massa härliga prylar på Ikea som jag gillar.

Här kommer en rad bilder från vår sommar balkong/hem 2018.







Har också skaffat palmer till balkongen för att få den rätta stämningen då jag sitter här och myser i mitt lill " Beach House".










 



 Jag har egentligen aldrig riktigt tyckt om dessa happy lights  men dessa turkosa passar perfekt i vårt hem  och sen hittade jag just sådan färg på ljusen som jag ville ha...dom ser ut som ljusblåa men det är mera turkost i dom men inte för mörk turkos...ljust som sagt sådan jag ville ha...färgen heter Agua.






 Här tycker jag om att sitta och mysa på kvällen efter bastun....det är så bra då vi har inglasad balkong så är det ingen skillnad om det blåser, regnar eller snöar....man  kan ha balkongen inredd som ett extra rum.



 Som ni ser så har också sovrummet fått sig en klick turkost.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar