torsdag 14 juni 2018

Nästa vecka blir ljudlös

Tips och ideer är aldrig fel och  jag tar tacksamt emot dom. Visst är det nu förtiden så otroligt enkelt att kunna kommunicera på nätet och dela sina tips. Jag läser en massa bloggar i olika kategorier och i och med att vi reser mycket så så läser jag varje dag en massa bra resebloggar och har fått mycket fina tips och ideer.

 Men sen är ju nog Facebook också helt bra...som idag satt jag och surffade igenom en massa inlägg då jag märkte ett intressant sådant. Det var en som skrev att hon skulle på mini semester och jag blev ju nyfiken till vilken plats dom skulle åka. Kontaktade henne och vips så hade jag fått tipps till ett nytt ställe som vi absolut kommer att åka till något tag. Vi som älskar minisemestrar med hotellnätter så tror jag att vi skulle kunna gilla det stället som finns i Helsingfors.

Tack P för ett toppen tips vi kommer absolut i något skede boka in oss där. Så alla ni som är in och läser min blogg  ni får gärna rekomendera olika ställen/hotell ni har varit på både i Finland och utomlands....man får aldrig för mycket tips och ideer då det gäller resande och snusa på nya ställen.

Min stora passion för tillfället är att njuta och koppla av på olika Spa hotell  ...så bara att skriva om ni vet några som ni kan rekomendera.

Just nu skulle jag göra vad som helst för att få  krypa ner i en härlig king size bed på ett fint/fräscht hotell och ligga där och slappa och se på en bra film eller bara njuta av en bra bok och få vakna upp i moron och gå och äta en super mega go hotellfrukost.

Men nu har jag det  bra nu också...för  i morron då jag vaknar så får jag  gå till vår matsal (mässen) till en färdig dukad frukost....det ända negativa är att jag måste vakna till att klockan ringer 4.20 och börja jobba istället för att få sova hur länge jag vill.

Men nästa vecka skall nog verkligen vår familj få sova....Mikko börjar semestern , jag har ledig vecka och kidzen sommarlov....lovar att jag kommer att gömma alla väckarklockor och stänga telefonerna så nästa vecka kommer att bli LJUDLÖS !!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar