torsdag 21 juni 2018

Ledigt rum till midsommarafton

Vilken känsla i morse då vi vaknade och visste att frukosten var dukad , bara att klä på sig och gå ner till hotellet ( matsalen ) på frukost. Vårt rum finns uppe i radhuset och huvudbyggnaden är bara en lite bit ifrån .



Skönt att bara få plocka  åt sig och ta sin frukost och gå ut på terassen och sitta där och blicka ut över Lojosjö och tycka att livet verkligen är toppen och en sak som är ännu skönare är att du bara kan stiga upp och veta att någon annan plockar undan och diskar  det är så skönt att  själv bli uppassad....detta har jag verkligen väntat på.många år.


Efter det for jag ner och gå till stranden och ut på bryggan och skulle ha kunnat stå där hur länge som helst...synd att det var lite friska vindar så vinden var lite sval men fick en del härliga bilder...lägger in flera i ett annat inlägg.








Michelle for upp till rummet och Mikko och Jaromir for på en liten tipsrunda där det fanns tio stycken frågor utplacerade på detta området ...frågorna skulle svaras och sen lämnas tillbaka till reception  för att vara med i utlottning.









Sen på dagen så somnade jag så otroligt skönt ett par timmar (ålderdomen kommer inte ensam) älskar mina power naps. Efter det var det dags att gå och njuta till spa...härligt då man kan byta om färdigt på rummet och bara gå ner med badrocken på sig , behöver inte släpa en massa saker med sig dit. Vi simmade , dök ,klättrade ( finns en klättervägg vid poolen) var i jaccuzin , for till ute baljan och sen njöt i dom olika bastuna. Det hade börjat regna då vi for till Spa så det gjorde saken ännu mysigare då vi kunde sitta  i jaccuzin och njuta... vi märkte också att temperaturen sjunkit rätt mycket ute....det ser  ut att bli en sval och ruggig midsommar.



Men det stör inte oss det minsta för jag for raka vägen till reception då vi kommit från Spa och frågade om dom hade fått någon avbokning på något rum för då som jag bokade denna resa så var allt fullbokat till midsommar. Men lyckan var på vår sida och dom hade ETT rum ledigt i morron alltså midsommarafton. Så jag var ju inte sen på att nappa på det rummet ...frågade familyn om dom ville bli ännu en natt och gänget var helt med på noterna så inget mera med det utan jag bokade , betalade och så blir vi här och firar midsommarafton...hääärligt!!! Vi är ett bra team och verkligen flexibla och klarar bra snabba svängningar. Som sagt planen var att vi skulle hem i morron men nu checkar vi ut/ checkar in ...byter rum och blir en natt till.



Tycker ju synd om alla som verkligen har planerat stora släktfester utomhus  eller tänkt  tälta eller som skall på någon utekonser  osv till midsommarveckoslutet ...visst skulle det ju för er ha varit mycket roligare med sol som skiner från en klar himmel....men tyvärr så är vädret något man inte kan beställa. Försök ha humöret uppe i morron oberoende hur vädret är.....försök att ha så roligt med alla nära och kära ni har omkring er.

Som vi pratade idag med Mikko ...att för oss är nog egentligen inte midsommaren en så stor grej om man tänker i ungdomen  kunde man ju inte absolut tänka sig jobba  ett midsommar veckoslut. I fjol jobbade Mikko på midsommaren och skulle någon av oss ha jobbat i år så skulle det inte gjort något för man kan alltid hitta på något fast veckoslutet efter midsommaren...men nu som sagt var vi båda lediga och det blev en hotell midsommar i  år....spännande och se var vi vill fira i nästa år om vi råkar vara lediga.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar