lördag 2 juni 2018

Sommarlov och jag nästan gråter

 Jag har förut skrivit om för och nackdelar med att jobba på sjön och vara en vecka borta. Nu kommer ju nackdelen fram då kidzen har vårfest och jag är på jobb.
Jaromir poenterade det flera gånger innan jag kom på jobb att "mamma du missar vårfesten".




Nu är det så att det bara är 6:ans föräldrar som får gå till gymastiksalen för annars skulle det bli för mycket folk där ...men jag missade ju att få vara med i klassrummen då betygen delades ut.

Grattis Jaromir....nu är det bara och gå och köpa sig en bra bok som du kan läsa på ditt sommarlov.


Fast jag inte är 100% sk " bullamamma" där allt bara kretsar kring barn så lovar jag att idag känns det nog jätte ledsamt att vara här ombord och inte få fira med dom. I radion har dom spelat " Den blomstertid nu kommer" , ute svajar  björken, solen lyser från en klarbå himmel och Facebook fylls med en massa fina fest bilder...ena tårtan finare än den andra.Här får jag gå runt med en otrolig hemlängtan ...snyft.

 

                                                          Grattis Michelle.


Men bestämde att jag ville fira att mina kidz börjar sitt sommarlov idag så jag gick upp till cafe och köpte en kopp kaffe och glass och firade deras avslutning på detta vis. Man måste hitta på sina knep i sådana  situationer då man är från sin familj på festdagen och tur så finns det mobiler där det droppar in fina avslutningbilder och jag får vara en stolt mamma till mina duktiga kidz.






Jag skulle ju nog hellre ha varit hemma och ordna åt kidzen en avslutnings fest för jag gillar att duka , pynta och fixa fester men får ta en lite försenad avslutningsfest då jag kommer hem och hitta på något roligt tillsammans





Jaromir och Michelle...ni skall ha en bra dag och en riktig bra början på sommarlovet. Alla andra som också börjar sitt sommarlov skall ha det så bra.. ni har verkligen vädret på er sida....sol sol sol !!!

Lägger in en lite foton hur avsutningen firas i vår familj.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar