lördag 16 juni 2018

Återförenas med familjen

I morron (söndag) är det dagen jag väntat på hela veckan ...nämligen jag får återförenas med min family.....Mikko , kidzen och papsen kommer ut på kryssning. Alltid roligt då dom kommer med på kryssning fast det också kan vara lite tugnt i och med att det blir att sova så lite då dom är med.

Jag vill ju inte direkt gå och sova efter jobbet då dom är med och sen följande dag vill jag ju också vara med dom tex gå och äta tillsammans om jag råkar vara ledig. Så jag lovar att det blir lite sömnbrist...men tar igen det sen på min lediga vecka.



Dom här sista dagarna på jobb kommer att gå snabbt då jag har lite annat program än bara jobb.

Tänkte jag skulle överraska kidzen nu då dom har börjat sitt sommarlov med att köpa lite smått och gott och föra färdigt till hytten innan dom kommer dit....gillar och överraska för det är så roligt och se hur glada dom blir. Papsen skall ha egen hytt så dit tänkte jag föra någon god likör som han kan sitta och smutta på .







Sen väntar Jaromir så otroligt mycket att vi skall gå till cafe och köpa en glassportion för jag visade foton på min glassportion som jag åt här förra veckan då jag var på jobb. Hoppas också vädret hålls vackert så vi kan sitta ute på deck en stund....själv har jag inte mycket varit ut denna vecka för jag har nästan direkt jag blivit ledig på dagen gått och lagt mig.





Men så mycket har jag i alla fall varit ut att jag fångat en massa fina solnedgångar och uppgångar som jag aldrig blir trött på. Tror varenda en som jobbar på sjön har åtminstone ett foto av en vacker solnegång i sin telefon...själv har jag hela arkivet full.



Man blir lite beroende av dessa vackra magiska fenomen som naturen bjuder på så man nästan springer ut på deck med kameran/telefon i högsta hugg då man ser att nu blir det en super bild och sådana har jag som sagt många av.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar