fredag 22 juni 2018

Midsommar och mysigt på Spa






En riktigt trevlig midsommar till er alla ....för många har det kanske blivit ändrade planer då vädret  inte visat sin bästa sida. Men hoppas någon har fått uppfyllt sina planer och får fira kvällen som det var bestämt och att solen någonstans i alla fall har visat sig. Alltså här har det blåst och varit så otroligt kallt. Synd att jag lämnade min nya vinter rock hemma.




Mysiga  omklädningsrum....som man skulle vara inne i en björkskog...där hörs riktigt fågelkvitter.


Är så super glad att vi fick fira ännu en natt på denna  mysiga plats...tur att ett rum var ledigt. Det har faktiskt kommit jätte mycket folk hit nu till midsommarveckoslutet men då vi var i Spa och simmade,bastade och bubblade så var det inte alls trång och för mycket folk.

                                                        Kolla vilken fin duschvägg.

Ni kan se på bilderna jag publicerar idag så har vi inget att klaga ...vi har haft det så otroligt skönt på detta Spa ...vi har varje dag njutit av alla poler både iskalla och varma ,klättrat på klätterväggen så det känns i armarna.






Spa priset ingår om du bor här på hotellet och likaså frukosten. Sen lunch och middags buffen kan man köpa skilt och så har dom en Ala carte restaurang.




Vi kan nog inte ha ett skönare midsommarveckoslut...ny bastade och fräscha får vi krypa ner i rena lakan....mysa på vårt hotell rum och se då det regnar och blåser och nu pricken på i så skall vi till restaurangen och beställa oss något gott att äta. Tänk vad skönt och bekvämt....sätta sig till bords och få menyn framför och beställa just det man vill äta , vänta på maten ,  sitta inne i en mysig restaurang och äta medan vinden viner och regnet smattrar på rutan...efter det tacka vi och bockar och betalar medan dom andra sköter resten....usch så man blir bortskämd.



Ser många som har lagt foton på Fb där dom försöker grilla i blåsten ,en del fixar hellre maten inne än står ute i stormen och kockar och en del orkar inte alls fixa mat utan bara dricker.....men  hoppas ingen behöver gå och vara hungrig fast vädret i södra Finland inte varit  på vår sida.



Som sagt dessa foton fick jag lov att fota då dom hade stängt Spa avdelningen. Skall ännu lägga in ett inlägg av dom olika  bastuna som finns här.


























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar