måndag 11 juni 2018

Byte av hem

 Så är det igen dags för byte av hem. Ibland går det nog så otroligt trögt att packa då man vet att det är dags att vara en vecka i mitt mini hem (hytten) plus att det kommer att bli en tuff vecka....sommarsäsongen har kommit igång.





Nu skall ni inte tro att jag korkat flaskan direkt jag kom på jobb...nej det är ju min fina myslampa som syns på bordet. Har lagt in i flaskan en liten ljusslinga som lyser så mysigt i min hytt om kvällarna.

Skulle nog gärna ha suttit hemma och myst på min pyntade balkong i skenet av tända ljus och fått vara med familyn  men nu är det nog bara att snällt ta arbetsväskan i handen och åka till jobbet.

Men ser redan framemot slutet på veckan ....Mikko, papsen och kidzen har planer på att komma med på en kryssning från söndag -> måndag och sen går jag iland med dom då jag har arbetsveckan över. Så nu är det bara att bita ihop , kämpa och försöka orka med denna hårda takt som kommer och vara hela veckan. Nu fan ger jag gärnet ...kommer att jobba så hårt att svetten sprutar och kroppen ropar hosianna.

För i nästa vecka då jag blir ledig finns det inprickat något roligt åt oss (familjen) i kalendern så därför kommer jag nog orka med denna vecka då vi har något roligt att se framemot. Kämpa kämpa!!!
Nästa gång jag kommer på jobb  som blir efter midsommaren så börjar mitt sk sommarjobb ....kommer att vara några veckor uppe på SPA avdelningen. Om jag minns rätt så blir det min tredje sommar jag är där och jag trivs som fisken i vatten däruppe.....lovar det är så roligt med ombyte. Skulle göra gott för många att prova lite olika avdelningar.








Här ser ni mina fina magneter som pryder hyttväggen och wc dörren. Abba magneterna har jag fått av min kompis Laila som vet att jag är en stor fan av Abba och dom andra magneterna har jag köpt då jag varit på mina resor.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar