måndag 18 juni 2018

Titta vem som bakar mockarutor!!

Nu alla konditorer skall ni se upp för nu har Grace ett eget bagar team ...men tror nog inte ni behöver vara oroliga för konkurenter... tror   dom endast  kommer att baka  för personalen och tror nog inte dom kommer att skämma bort oss varje vecka med sina smaskiga bakverk.


Alltså detta var en super kul grej och en rolig överraskning....nu skall jag berätta om vad vi.... personalen på Viking Grace fick var  med om. 

Jag hade slutat jobbet och for till mässen för att ta mig något smått att äta innan det var dags att säga go natt då jag plötsligt i förbifarten såg en del  kockar i mässen och tänkte att det har ju kommit en massa nytt gäng nu till sommaren så det är säkert våra sommarvikarier då jag plötsligt ser lite extra  på kockarna och får syn på vem som sitter där i kock kläder....vem annan än intendenten och pursern.



                                                                 
                                                                   Vår intendent


                                                                 Vår purser  

Jag blev helt att " vad är det på gång" ....då dom gladeligen svarade att dom bakat mockarutor åt besättningen till eftermiddagskaffet på söndag. Det var då verkligen en rolig överraskning....vem skulle ha trott att vi skulle se befälet i kock kläder och inte nog med det dom hade fått lite extra assistans av självaste kapten och sen hade detta bagar team  även stöd av utbildad kockpersonal .


                                                              Vår kapten




Ja siddu vi har det inte dåligt vi som jobbar på Grace att få bli bortskämda på detta vis....la en liten vink åt intendenten att kanske nästa gång  bjuder  dom på en maffig gräddtårta....tror nog detta gäng inte slutar att överraska personalen.




Har själv försökt att äta lite nyttigare nu  och lämnat bort det ohälsosamma....men lovar då jag såg dessa mockarutor i mässen så kunde jag INTE motstå frestelsen.....men jag höll mig till en bit fast jag galant skulle ha kunnat äta hur många som helst.

Tusen tusen tack till hela bagar teamet ......det var nog så otroligt gott och verkligen roligt med en sådan överraskning i den annars så hektiska vardagen då vi är inne i den verkliga högsäsongen just nu.

Detta ger en extra kick åt oss arbetaren att kämpa på och ge vårt bästa nu då det är säsong för vem vet vad som väntar oss till eftermiddags kaffet något tag framöver....we want more !!!!




Jag själv personligen tycker det är roligt/bra att man ibland får tack för det man gör för det gör så mycket för motivationen att orka kämpa vidare i synnerhet nu då vi har högsäsong ombord och man behöver en liten extra puff för att orka hela sommaren.






Jag har fått lov av alla inblandade att publicera  dessa fotona på min blogg.



En liten vink.... som ni ser så är detta bagar team vana att baka mera än bara en plåt mockarutor ,titta på mängden ingredienser på receptet ovan...så om någon tänker ordna en större fest kanske rentav detta team ställer upp och bakar.....vad säger bagar teamet  själva om detta ???












 





1 kommentar:

  1. Tack Lissu. Det va faktist himla roligt att baka. Man vet ju aldrig när vi överraskar igen.

    SvaraRadera