tisdag 12 juni 2018

Mina nya D´Lites Sketchers

 Kan man älska skor och kalla sig sko freak....jo det är hur enkelt som helst. Det är så enkelt att då man går in i affären och du skall köpa dig  ETT par skor eller tossor och plötsligt kommer du ut med TRE par plus att skåpet är redan helt fullt från förut med en massa skor/tossor  som jag inte ens hunnit använda.




Köper för det mesta alla mina skor/tossor från Usa då jag är där....gör  sådana otroliga fynd. Hade en tid helt pippi på Converse ....finns så otroligt häftiga modeller men tyvärr så är dom inte så sköna för min fot. Har en hel massa fina Converse hemma , en del oanvända (tyvärr) .

Sen har jag en hel del fin skor som jag knappast använt och skall jag vara ärlig så är jag jätte dålig att gå med klackskor....men det är fint till vissa kläder med klackskor.

Nu för tillfället gillar jag bäst Skechers....det har kommit en massa fina modeller på marknaden och dom är så otroligt sköna och passar min fot. Använder Skechers på jobb och såg förra gången jag var i Usa att det kommit fina Sketchers arbetsskor ....skall köpa mig ett par sådana då jag åker dit nästa gång plus att kan nästan redan slå vad att det kommer att komma hem med en hel del andra Sketchers tossor  och säker också en hel hög med andra skor som jag fyndar.


Dessa vita tossor som jag köpte senast funderade  jag verkligen länge på om jag skulle köpa och det slutade med att jag inte köpte dom första gången jag såg dom. Det harmade så otroligt att jag lämnade dom där på hyllan och kom tillbaka till Finland utan dom. Men då jag på hösten var till Usa så bara måste jag åka till Sketchers affären och se om dom hade denna modell kvar ...och YESS där väntade dom på mig på hyllan ...rusade dit och tog ner dom och provade om numret var rätt och då visste jag att dom här kommer jag ABSOLUT att köpa.

Har inte använt dom nu då det har varit vinter så dom är helt sprillans nya då jag tog fram dom nu till våren/sommaren. Mina D´Lites Sketchers modell bling bling.




Älskar dessa ...dom är bara så min stil och så är dom så otroligt sköna för min fot. Jag har flera Sketchers tossor och några av dom är alltid med då jag reser....vi går mycket då vi reser och ser en massa olika platser och då måste det absolut vara skor/tossor som är sköna för foten.

Senast då vi var på resa (Gdansk) så hade jag faktiskt inte mina " resetossor" med och det kändes nog i fötterna då man gått runt med ett par vår/höst stövlar som inte passar alls att gå längre sträckor.




Sen är det jätte bra då man skall på resa att ha färdigt ingådda skor så man inte sk
" kör in " ett par nya skor på resan ....det kan nog göra fötterna otroligt sjuka och med otur så kan man senare på kvällen ha sådana otroliga blåsor då man haft nya skor som gnavat hela dagen att man kanske följande dag inte kan gå alls.

Likaså en gång då jag var i Köpenhamn ( eurovision) så hade jag nya Converse med och gick jätte mycket med den påföljden att jag hade sådana blåsor bak på fötterna som jag sedan fick försöka  skydda med plåster att dom inte skulle gå sönder och fötterna skulle bli ännu sjukare.

Converse är alltför platta för min fot och som sagt inget att rekomendera om man verkligen skall gå/vandra runt långa sträckor.

Oj vad jag längtar till dessa Sketchers butiker i Usa.....alltså dom är så mega stora att dit far det nog helt galant några timmar då jag  går omkring och provar en  massa fina modeller.




Vilka typ av skor gillar ni bäst...har ni några favorit reseskor då ni åker iväg på era resor??


Jag vill ha ordentligt stadiga tossor då jag åker på resor eller Sketchers ballerina gillar jag  också mycket .

Skulle jag kunna gå fint med klackskor så skulle det nog finnas en hel hög med sådana i skåpet ....älskar dom... för dom är nog så stiliga vid festliga tillfällen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar