fredag 15 juni 2018

Många trappsteg

Man får försöka vara påhittig den veckan man är på jobb och hitta på lite olika saker utöver jobbet.Som ni märkt på mina inlägg så brukar vi ibland men arbetskompisarna vara och äta eller så brukar jag ibland helt för mig själv gå och njuta av  Spa och sitta i jaccuzin och bubbla en stund , sen tycker jag om att vara i min "lilla etta" (min hytt). Brukar också ibland vara och lyssna på musik om det råkar vara någon bra artist.




Ombord på Grace kan man också gå runt på en massa " bryggor "



Skönt att vi får bo ensamma så kan man verkligen få njuta av tystnaden och sin egen tid. Brukar tänka på dom båtarna där personalen måste dela hytt med någon annan en hel vecka . Nej tack ...inte i den här åldern mera. Då jag i ungdomen jobbade på sjön så delade vi ofta hytt på somrarna med någon men då var det ju hur roligt som helst med hyttkompis....ligga halva natten och snarvla om dittan och dattan.

Men nu skulle jag bli helt i panik att måste dela med någon hytt en hel  vecka....tänk att hela tiden ta hänsyn till någon annan som du bor med i en liten hytt...nej tack!!

Sen har vi börjat gå i trappor med en arbetskompis då vi blir lediga på kvällen ...vi försöker ett par tre kvällar i veckan gå från deck 3 upp till deck 12 ...sen går vi en stund ut på deck och stretchar och sen går vi ner. Härligt att sen efter det gå i en dusch och krypa ner i sängen efter arbetsdagen.




Vi går ju otroligt mycket vi som jobbar på hyttsidan och nu har jag försökt på arbetstid att hellre gå i trapporna än ta hissen....känns riktigt roligt att gå i trappor.

Skulle så gärna villa få bort lite extra kilon tills vi skall på vår väns bröllop i höst och annars också skulle det vara bra och få konditionen i bättre skick.

Ny dag och nya tag i morron.....riva en massa lakan i morron som verkligen ökar pulsen och svetten sprutar och sen gå i trappor hela dagen på jobbet för att avsluta dagen med vår kvälls länk deck3  -> deck 12....de gör nog susen det!!! Det blir många trappsteg under arbetsveckan.

Kanske jag snart får så bra kondition att  jag tar en Hiking till Hollywoodskylten i höst då jag är i Usa.

Ni mina svenska tjej kompisar från Usa tiden som råkar läsa min blogg nu....minns ni vår hike till Hollywoodskylten i ungdomen....minnen som jag tror ingen av oss glömmer. Härliga tider.






 Här på våra fina solstolar kan våra passagerare njuta och relaxa under resan.





 Fotot ovanför är taget från styrbords sidan (höger ) och fotot nedanför är taget samma  tid från babords sidan (vänster ) ...spännande hur färgerna är så olika fast det är taget samma tid.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar