söndag 19 augusti 2018

Mörk bubbla

 Så kommer vardagen smygande igen sakta men säkert...välkommen måndag. Neeej jag skulle kunna haft veckoslut lite längre ännu för då får jag sova länge.

Hur skall det bli sen någon gång i framtiden då min arbetskarriär är förbi...månne jag kommer att sova dygnet runt måntro. Har alltid varit en sjusovare och sover gärna länge på morgonen om jag bara har en chans till det... men är sen en nattuggla som kan sitta och njuta långt in på småtimmarna.

Ända gången som jag verkligen är morgon pigg så det är den första veckan då jag kommer till Usa (ni vet jetlaggad) då brukar jag vakna runt 4-5 tiden på morgonen lokal tid och fundera att vad jag skall hitta på innan det det börjar ljusna. Minns en gång då vi hela gänget var i Usa och vaknade runt 4 tiden på morgonen och funderade vad vi skulle hitta på då vi var så otroligt pigga ....som tur var så var varuhuset Wallmart öppet så dit styrde vi nosen för att shoppa då klockan närmade sig 6.

I morron då jag skall väcka kidzen då dom skall till skolan så vet jag precis hur det kommer att gå....allt kommer att ske i slow motion för mig. Kommer att ta evighet innan jag får upp ögonen och att ta mig upp från sängen kommer att ta ännu längre...vill ju för fasen bli under täcket och fortsätta sova.Snart är vi inne i den mörka bubblan då det är mörkt dygnet runt ..usch vill sova hela vintern som björnen och stiga upp i vår.

Får tacka Pargasflickorna som gav denna fina present åt mig ...en vacker lykta som lyser så fint på balkongen....den ger ett så fint sken då kvällarna börjar bli mörka. Sen vill jag också tacka flickorna för att pappa fick vara där och hälsa på det gör gott för honom med lite utfärder nu och då.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar