lördag 18 augusti 2018

Sparkat igång höstlördagsprogrammet

 När jag nu på allvar börjar njuta av en riktig hotellkänsla här hemma så fortsätter vi med hotell konseptet....idag blev det en riktig "hotell frukost" vid köksbordet. Tycker det är det bästa då vi alla är samlade och i lugn och ro kan sitta och äta tillsammans. Vardagen är så full av olika tider då Mikko jobbar skift och jag är alltid en vecka borta så därför är det så roligt att ha dessa hotellfrukostar tillsammans om dom sen är hemma vid eget köksbord eller på hotell.



Tror att Mikko också har märkt hur härligt det är att få övernatta på hotell för idag bokade han åt oss en natt på Yyteri Spa hotell. Så nästa gång jag blir ledig skall vi dit och mysa hela familjen ...spa ingår i hotellpriset så där skall vi njuta med jaccuzi och bastu och kidzen får simma och ha det roligt. Han skall fixa med sin lägenhet innan den hyrs ut så han tyckte det passade bra med att kombinera med en hotell natt. Härligt med en man som tycker lika mycket om att bo på hotell som jag.



Sen brukar vi ha så här då hösten kommer att dom lördagarna jag är hemma på ledigt så äter vi något gott och hyr film. Ikväll var det  kidzen och jag som hade myskväll ( Mikko på jobb) och då är det alltid dom som får välja en film och ikväll blev det ...Jumanji- welcome to the jungle. Har inte sett den förut och den var helt okej. Den var två timmar  men det var action hela tiden så det kändes inte som den skulle varit så lång.



Så klippte jag håret på Jaromir idag och frisyren blev riktigt cool ...mina frisörtalanger verkar nog ännu finnas kvar. Tyvärr så blir det inte mera att använda dom så flitigt...just och just att jag orkar klippa håret åt min family. Ibland saknar jag otroligt mycket mitt frisör jobb men sen då jag tänker på hur mycket ledigt jag har nu och en fast inkomst så är jag nog nöjd så här också.



Hör och häpna så har jag faktiskt nu då det varit värmebölja haft en lite bastupaus....jag som i vanliga fall bastar varje dag då jag är hemma på ledig vecka....men nu har jag äntligen  sparkat igång bastusäsongen och det var nog så super skönt.

Tacokväll blev det idag...det är också ett tecken på att hösten kommer smygande....det hör lite till våra höstlördagar att ha tacokvällar dom lördagar vi inte har något annat inbokat.

I morron skall jag söka papsen från Pargas....han har varit där några nätter och träffat sina kompisar.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar