lördag 11 augusti 2018

Älskar piren i Sopot



Tycker stora , långa pirer är så fina och faschinerande. Blev positivt överraskad av piren i Sopot då vi var där i april och nu fick jag uppleva den sommartid och den var  lika faschinerande. I Kalifornien finns där en massa fina pirer längs med kusten och har faktiskt gått på en stor del av dom .Har gått på San Clemente Pier, Huntington Beach Pier, Seal Beach Pier, Santa Monica Pier och tror också jag i ungdomen besökte Redondo Beach Pier....finns ännu en del pirer där som jag inte sett så det skall nog bli av i något skede.




Nu var det ju dubbelt mera folk som var ut och gick på piren i Sopot  än vad det var i april och nu sommartid så kostar det också att gå ut på piren. Familje biljetten var 5 euro minns inte vad enkel biljett kostade ...men det kunde nog inte vara mycket.






Sopot piren är så otroligt lång och där är placerade en massa sittplatser längs med hela piren. Vi satt längst ut på Piren och så på båtar ...ena finare än den andra.







Ute på piren fanns Restaurang Meridian där vi satt oss ner och tog en kopp kaffe och läsk och vi satt faktiskt inomhus fast det var en strålande supervarm dag.....nämligen uteterassen var fullsatt av folk så vi hittade inte platser åt oss där.






Lite längre ute till havs såg vi faktiskt två kryssningsfartyg ....oj vad vi  började längta att få kryssa i Karibien. Har bekanta som skall och kryssa med Royals nyaste nu på hösten då dom för henne från Europa ner till Karibien.

Sen hade dom lite olika evenemang ute på piren....man kunde åka på en timmes utfärd med ett piratskepp och sen kunde man åka Rib båt och det ville ju Mikko , Jaromir och Michelle prova på. Så det fick bli en liten bonus födelsedagspresent åt kidzen att få prova Rib båt. Mera om det i morron.




Jag assisterade som fotograf från piren så i morron får ni se massor med foton från deras utfärd.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar