torsdag 9 augusti 2018

Restaurang i min stil




Dagen då vi skulle flyga hem från Polen/Gdansk så var jag hastig med att välja matställe...ingen hann säga något före mig och skulle någon ha sagt emot så skulle dom ändå ha måste komma med och äta på de real American restaurant Billy´s.







Men det var nog ingen av family medlemmarna som sa
emot för tror dom var lika sugen på hamburgare som jag. Vi satt ute och åt men då jag var in på toa så spanade jag runt i restaurangen och knäppte lite foton. Härlig stämning....det var som man skulle ha spolat tiden tillbaka till 50 talet....det var ändast Fonzie som fattades. Nere hade dom en gammajukebox som spelade 50 tals musik men som jag tyvärr glömde och ta foto av.

Just sådana här hamburgar restauranger kommer jag söka upp i Californen då vi åker dit.....då man verkligen får den äkta känslan av hamburgare och 50 tal. Minns också så väl i ungdomen då jag var i Kalifornien då vi åkte med mina kompisar på drive in bio och hade en hel massa popcorns boxar med oss. Vi hade filtar som vi placerade på pickup flaket och där låg vi ute och så på bio med en massa andra bilar...härliga tider. Tänk att jag fått uppleva något sådat på slutet av 80 talet.



Kommer absolut och prova på Billy´s igen då vi åker till Sopot...dom hade en massa bra urval av hamburgare...jag gillar ju stark mat så denna hamburgare jag åt innehöll starka jalapenon. Mumsfilibabba!!

Titta på dessa härliga foton.....det är bara klock kjolen och hästsvansen som fattas....och om ni ser noga så var det äkta Heinz ketchup på glasflaskor.

Sen kanske många funderar varför jag fotat toaletten ...men jag gillar att fota inne på toaletter har sett en massa olika toa inredningar under mina alla resor....allt från  skitiga toaletter, toaletter där det bara finns ett hål i golvet  till lyxigt fin toaletter. Tycker det är roligt att ha i mitt foto arkiv.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar