fredag 17 augusti 2018

Satinlakan

 Så var första skolveckan över för kidzen och med denna fart så har dom snart höstlov följt av jullov. Den här veckan var kort vecka men hastigt kommer dom in i rullorna....böcker och häften som skall plastas och redan också läxor över veckoslutet. Tur så är det inte jag som sköter plastande av böckerna utan det ansvaret får Mikko sköta.

Minns så bra då jag plastade då min äldsta dotter gick i skolan och var och varannan bok var full av bubblor i plastet. Minns så bra ett häfte jag plastade åt henne och det sket sig totalt så hela plastet var skrynkligt. Att plasta böcker är definitivt inte min grej.


                                   Idag gottade vi oss här hemma med denna goa sallad.


Men tur så är det  en massa annat jag kan och tycker om så om nu plastande blir på Mikkos ansvar så är det nog inte hela världen och han tycker till och med om att plasta deras böcker.

Jag gillar så otroligt  mycket att inreda och är så super nöjd åt sovrummet som fick lite ny look så här till hösten. Sen köpte jag första gången satinlakan i mitt liv och jäklar så sköna att sova i .....sovit på många hotell i ljuvliga satinlakan och nu äntligen köpte jag åt oss vita lakan. Det är inte riktigt av dom där hala, glansiga satilakanen utan lite annan kvalite men står att det är satin.....och så otroligt sköna att sova med. 

Sen köpte jag två mega dynor som jag alltid ha velat ha men det har bara varit på drömstadiet ...men nu blev den drömmen verklighet.

Härligt att trycka ner huvudet i dessa kuddar...mjuka och fluffiga ända nackdelen är att Ikeas dynor är inte så hållbara. Men dom får duga nu och sen då dom blir slut så skall jag satsa på nya mega stora dynor i det norska märket Höje....vi har två vanliga dynor och täcken i det märke och helt super kvalite plus att där är 10 års garanti på dessa Höje dynor/täcken som vi har.

Angelica kom med mig en sväng idag till Ikea då jag skulle byta en lampskärm så det blev lite höstnytt till hennes lägenhet också.



Mikko jobbar natt idag så jag ligger ensam här i vårt "hotellrum " ( läs sovrum ) och får ha sängen helt för mig själv....lyx...ofta är det Mikko och Majsa katten som bräder ut sig i helasängen och jag får nästa sova på golvet. Fast ofta blir jag och se på tv eller surfar på datan då resen av gänget går och lägger sig och ibland knycker jag till mitt i natten med att jag somnat på soffan.

Men nu vill jag ju nästan inte vara i något annat rum då jag fått sovrummet så fint.

Go natt på er alla och sov gott...jag kommer och sova så skönt och  jag kommer att sova länge för det är lördag som betyder ingen skoldag som betyder sovmorgon och  tacko/burrito kväll


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar