fredag 31 augusti 2018

Bröllop i dagarna tre

Ni som har läst sagor lika mycket som jag då ni var små så minns säkert dom här orden...." och festen/bröllopet varade i dagarna tre".

Nu kommer detta ordspråk att  ske i verkligheten. I fjol då vi var i Kalifornien sa vår vän att hon kommer att gifta sig på hösten 2018 och vi kommer att bli inbjudna. Bra att hon meddela i go tid ( 1 år före) så vi har hunnit förbereda och spara för denna semester resa.

På våren kom det ett vackert inbjudnings kort till deras bröllop. På bröllopet kommer det inte vara barn inbjudna så vi har nu försökt ordna med våra andra vänner i Kalifornien om Jaromir och Michelle får vara hos dom  då vi är på bröllop.

Men det räckte inte med själva inbjudan till bröllopet utan nu har det kommit två andra inbjudningar som hör till detta bröllop. Men som tur var så får barnen vara med på dom två andra festerna...det är bara själva bröllopskvällen som inte barn får komma.



Nu kanske ni undrar vad jag menar med två andra inbjudningar ....skall förklara.
På fredagen den 5 oktober så är vi inbjudna till Dana Point Yact club där dom kommer ha en sk Rehearsal Dinner (repetitionsmiddag) eller en sk warm up to the big day.
 Där kommer att vara coctail party före middagen ...det ni ....och ni som känner mig vet nog att jag är eld och lågor. Just precis sånt här som jag älskar att få vara med om då man får dressa upp sig och mingla i Kalifornien. Dagen passar perfekt för Mikko råkar ha födelsedag samma dag som detta warm up party är och till denna middag får vi ta barnen med.

Den 6 oktober är då den stora dagen som säkert både brudparet och alla gäster väntat på . Dom kommer att vigas  i San Clement  och vigseln kommer vara ute med en vy ut över havet och middagen kommer att serveras ute under bar himmel och tema kommer att vara vitt. Vi längtar så otroligt med Mikko att få vara med om detta bröllop.




Sen kommer då dag tre (söndag ) då vi är bjudna på brunch... dit vi också får ta barnen med.

Så man kan kort och gott säga det blir ett bröllop i dagarna tre  och det kommer också att bli ett super fint minne för resten av livet.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar