måndag 6 augusti 2018

Bodde på hotel IMPERIAL

 Skall i detta inlägg berätta om hotellet vi bodde på i Sopot.....lite fördelar och nackdelar.



Jag bestämde denna överrasknings resa rätt så sent så jag hade inte så mycket valmöjligheter gällande hotell för sommartid är oftast allt fullbokat och priserna höjda till skyn. Likaså är det med flygpriserna så är också upptrissade då sommaren kommer.



Då jag reser bokar jag ofta flyget först och sen börjar jag se på boende...men nu var jag illa tvungen att kolla lite både och för det skulle ju harma om jag hade bokat flyg och sen skulle jag inte hitta något passligt boende. Efter sommarsäsongen är det inga problem att hitta boende  men ni som är på väg på sommaren till Sopot så rekommenderar jag att vara ute i god tid med både flyg och boende.





Först tänkte jag att vi skulle bo på ett hotell brevid Aquapark ( Hotel Aqua Sopot) där vi skulle spendera en dag men det visade sig att det hotellet var fullbokat och egentligen tur nu då vi såg platsen live. Hotellet var helt ok men det var ändå en bit bort från gamla stan/gågatan.





Men om man tex åker till Sopot vintertid och tex skall spendera ett par dagar med att njuta på Aguapark så då kan det vara ett bra val att bo på Hotel Aqua Sopot.





Vårt hotell där vi nu bodde hittade jag efter att jag surffat runt på Booking ett tag ...råkade finnas ett par rum lediga och priset var lägre än många andra hotell i Sopot nu sommartid men om man lägger datumar längre fram i kalendern så sjunker hotellpriserna helt otroligt. Men det är med allt så här sommartid så hålls priserna upptrissade.



I alla fall var vi jätte nöjda med hotellet ....nära till beachen , Pieren , Gamla stan , gågatan ...med andra ord ett helt perfekt läge. Kunde inte bli bättre med tanke på att jag var så sent ute med mitt bokande.



Vad vi tyckte om rummet/hotellet Imperium

Plus:

* fräscht och rent
*fint inrett i grått och vitt
*härligt högt till tak
*balkong
*modernt
*kylskåp
*rymligt för 4 pers
*perfekt läge
*hjälpsam personal ( en del hade lite svag engelska men ändå trevliga )
* fanns bagage förvaring då vi checkade ut...verkligen bra i och med att vårt flyg for på kvällen så behövde vi inte släpa runt med våra dragväskor hela dagen utan fick lämna dom kvar på hotellet i deras bagage förråd.
* fint , fräscht och modernt badrum




Minus:

*saknade ordentligt duschcreme/tvål i större flaskor. Då man skulle tvätta sig så fanns där ynkliga små tvålar att använda.
*frukosten var vi besvikna över ....när man bor på en massa olika hotell så märker man nog stor skillnad på hotellfrukostar. Denna var mera som en coctail bjudning. Dåligt urval och lite väl moderna maträtter som absolut kidzen inte ville smaka på.
* ingen saft eller juice
*ingen brödrost så du kunde rosta bröd (kidzen gillar rostat bröd till frukost )
*dåligt med frukt ...några ynkliga melonskivor uppskurna
*besviken att dom inte bäddade sängen då det var mellanstädning...täckena var lite slängda över sängen. Jag som älskar då det är fint då man kommer tillbaka till hotellet
*dubbelsängen var två sängar ihop...själv sover jag i bättre i en bred dubbelsäng med en hel madrass. Min favorit säng på hotell är King size bäddar.
*dåliga dynor små och mjuka.Gillar mega fluffiga dynor och får gärna vara flera stora dynor då jag sover.



Men som sagt kan helt bra ändå rekommendera detta hotell för läget var helt perfekt och annars nog rent och fräscht hela hotellet. Jag kommer absolut boka detta igen men då tar jag nog utan frukost.




Hade planer på att ligga och läsa en spännande thriller men det blev nog inte många sidor läst.


Ni hittar det på Booking på namnet Imperial.

Här får ni en bild serie av hotellet som jag fotade. Ni vet ju att då man reser mycket så är det ingen som får störa mig då jag öppnar dörren till hotell rummen ...nej först skall det tas en rad med foton då allt är orört så att jag får till mitt foto arkiv  där jag samlar fina foton av olika hotell. Tror många känner igen sig som reser runt och bor på olika hotell.






 Härligt att kunna öppna båda fönstren då man vaknat och ligga och lyssna till måsarnas ljud nere vid havet. Skulle kunna vakna så här varje morgon.





                                       Stort och rymligt badrum hade vi.




   Detta var en vägg i heltäckande matta material ....speciellt motiv kan man säga





 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar