måndag 20 augusti 2018

Smakprov

 Så är det dags för non stop Åbo/Stockholm  i en vecka....jobbet kallar. Hur skall jag klara mig utan mina mega stora sköna dynor som tar upp nästan hela sängen hemma och våra sköna täcken. Måste nog få mig en mega stor dyna hit till hytten också. Sen är det ju inte bara dynorna och täckena jag saknar utan saknar jätte mycket också min familj dom veckorna jag är här ombord på Grace.



Men skulle jag inte ha ett jobb att gå till så skulle vi inte heller kunna göra en massa roliga saker tillsammans och sist och slutligen går veckorna ombord här jätte snabbt så snart är jag hemma  igen.

Nu kommer det säkert att märkas här ombord att sommaren börjar vara över och att skolorna har börjat .....syns inte så mycket familjer mera utan nu börjar det övergå till konferens resenärer och dom som kommer ut och dansar ,äta ,festa och ha roligt.

På sommaren har vi inga artister ombord och dom börjar nu också dyka upp så här till hösten...har tyvärr ingen koll på vilka artister här uppträder i höst men nog är här väl någon som jag gillar och säkert kommer att gå och lyssna på om jag råkar vara på jobb den veckan.

Så ni som gillar kryssningar ....välkomna ombord på Grace. Ta med någon när och kär eller en massa vänner och så kommer ni och äter gott , lyssnar på bra musik och koppla av. Tror att vi finländare behöver pigga upp oss ibland för vi bor i ett land där vi har en lång mörk tid framför  och människorna kryper in i sina egna bon efter sommaren och saknar dom härliga ljusa ,varma sommardagarna. Då kan det vara roligt med något uppiggande i höst mörknet....klick klick ....och så bokar ni en kryssning.




Höstemenyn har säkert anlänt till våra matrestauranger så jag skall försöka hinna i något skede och smaka på  vår super goda mat ombord och skriva ett inlägg vad för gott det bjuds på nu till hösten här ombord på Grace i dom olika restaurangerna.


Kom gärna och sök upp mig och säg hej ni som kommer att åka med Grace.

 

Detta är inget samarbete med Viking Line.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar